Foto bij Kandidaat Vezz

http://www.youtube.com/watch?v=HMVdDawoYeo

Passerby
Agnes Ober – Riverside
Je zingt wel behoorlijk door je neus en het liedje past niet volledig bij je stem. Ik zou eens iets minder hoogs proberen die misschien ook een iets sneller tempo heeft. Wat ik ook vervelend vind is dat je audio niet stereo is. Ik hoor je muziek langs één oor en je stem langs het andere.


Philyra
Riverside is redelijk bekend, en daarom was het ook heel leuk om naar te luisteren. Je hebt je eigen draai gegeven aan het nummer en dat was heel origineel. Je hebt een mooie stem die je goed gebruikt. Toch hoorde ik het hier en daar de lucht in schieten en was het een beetje vals. Probeer daar aan te werken en ik weet zeker dat je dan heel ver komt in deze wedstrijd!


xlufjoetoexx
Jij zong een liedje dat ik niet kende van een zangeres die ik niet kende. Altijd leuk!
Een inzending mét muziek! Vele mensen vind ik mooier zingen met muziek dan zonder, omdat je anders veel harder op je timing en noten moet letten (anders leidt de muziek je daar wel in).
Je uitspraak was soms goed, soms iets minder. Bijvoorbeeld in de eerste strofe vond ik dat je heel duidelijk sprak, maar in het refrein vond ik het al moeilijker om je te verstaan. Natuurlijk zal dat nog wel verbeteren als je op je Engels oefent!
Toch verstond ik je beter dan de originele zangeres. Ik wilde eens weten hoe zij het zong en vond dat zij onduidelijker sprak dan jij, ondanks dat je moedertaal niet Engels is.
Je haalde bijna alle noten, wat heel goed is. Er zaten verschillende hoge/lage noten tussen die je net niet haalde, maar vele noten zaten goed.
Ik vond dat de timing in de originele versie erg moeilijk te volgen was, maar jij bent er heel goed in geslaagd om het lied tot een goed einde te brengen!

LovingMemory
Ik vind dat je een mooie stem hebt, maar soms was het niet zo zuiver. Probeer op die stukken te letten en je wordt een zeer goede zangeres. Je klonk soms een beetje geforceerd. Je had een zekere adem te kort. Probeer misschien eens een paar ademhalingsoefeningen zodat je het liedje of een ander beter haalt. Dan ga je nog beter klinken dan nu.
Je uitspraak was vaak heel goed! Chapeau daarvoor.
Dit was een goede prestatie!


Totaal: 30/40

Reageer (2)

  • LovingMemory

    @Vezz, geen probleem!

    Philyra: 8/10
    xlufjoetoexx: 7.5/10
    LovingMemory: 8/10
    Passerby: 6.5/10

    Alsjeblieft (flower)

    1 decennium geleden
  • Alloveryou

    Zeker bedankt :)
    Zou ik de punten verdeling van ieder jury lid apart eens mogen?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen