Het plan was om dit in te sturen naar de schrijfwedstrijd van Asmodeus ('Schrijf een verhaal dat absoluut NIET echt gebeurd kan zijn.'), maar toen bleek dat dit niet onmogelijk genoeg was. Natuurlijk was dat slecht nieuws, omdat ik weer iets nieuws moest schrijven, maar het was ook goed nieuws, omdat ik het helemaal niet erg zou vinden als dit echt gebeurde.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Delic

    Eigenlijk was het ondenkbaar dat ik nu bijna een normale conversatie stond te voeren met de jongen van mijn dromen zonder hem aan te vliegen en zijn lichaam te bedekken met mijn rode lippenstift. Ik droeg geen lippenstift, maar vond het verder een prachtige metafoor.
    Dit was toch wel de meest awesome zin x3
    En deze one-shot was zo ontzettend schattig <3
    Was het maar waar, een mooie jongen en een schaal oreo's zomaar uit het niets.
    Ach ja.
    Op naar Drarry!
    (Drarry, Darry, here I come. Drarry, Drarry, yum yum yum)
    ^
    |
    Dat was dus mijn superawesome parody op Pigfarts, Pigfarts- je snapt het wel, het is te vermoeiend helemaal uit te typen, deze zin daarentegen is veel makkelijker)
    In ieder geval.
    Tamtamtam
    (normaal gesproken geeft dat de 'oh my, er komt nog een hemelse eeuwigheidige verassing qua onderwerp. Deze niet daarentegen, dit is het einde)
    Fin~
    (ik wou iets zeggen, maar toen ging mijn broer interferen)
    Ach ja.
    WASYER CLOTHES IN THE RYBAR!
    Yer a writer CrazyChiken.
    I'm a what?
    Dat moest even.
    Tam (een enkele, om het echte einde aan te duiden)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen