Foto bij All Alone |44|

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • Moustaches

    volgens mij was dat mijn langste reactie ooit gegeven xD
    dus dat zegt toch wel dat ik je verhaal echt fantastisch vind (A)
    snel verder<3333

    1 decennium geleden
  • Moustaches

    haha! ik vind het juist altijd heel leuk om die stukjes erboven/eronder te lezen (:
    en er komt dan inderdaad wel meer drama in (: maar je kunt haar toch ook mee laten gaan met de volturi, haar onderweg laten ontsnappen ofzo met hele gevechten, haar dan weer terug laten gaan naar forks/la push, en dan alsnog met je ideeën verder gaan (A)
    of ze is eerst een tijdje bij de volturi, waar ze haar gave verder ontwikkelt, zodat ze ook de toekomst 'in kan', laat maar zeggen, en dan belandt ze in de tijd voordat dit gebeurde, en kan je alsnog verder gaan met je ideeën, terwijl er dan ook wat drama gebeurt met de volturi (:
    haha xd ik zit hier een beetje hele verhalen te vertellen :p
    denk nu alsjeblieft niet dat ik je verhaal niet leuk vind, omdat ik een hele verhaallijn zit te maken, want ik vind je verhaal echt heel leuk! en je schrijft heel mooi, ik blijf het leuk vinden om te lezen, en het is gewoon geweldig! maar ik had zin om er op in te gaan en toen kwam er patsboem een ideetje binnen, waarvan ik zin had om hem te delen xd
    en denk nu alsjeblieft ook niet dat ik een wijsneus ofzo ben, ik ben alleen heel vrolijk want ik ben geslaaaagd! (yeah) haha!
    ik stop maar met deze reactie ;p
    snel verder<333 (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen