Foto bij Five

Sometimes when I’m singing that song, when it says “stay seventeen”, I say “stay seventy”. And you guys don’t even know the difference because it sounds the same, but inside I’m laughing, because I’m singing about grandparents.
Alex Gaskarth

Eve Mourningbury
Ik krabde even aan mijn voorhoofd en ik liep een rondje om Jess heen. Ik gaf haar na enkele minuten een seintje dat ze maar een random melodietje moest gaan spelen in de hoop dat er vanzelf iets te binnen zou schieten.
‘’ ALEX GASKARTH ALEX GASKARTH, MENSEN ZINGEN SEX WITH ALEX GASKARTH, MAAR EIGENLIJK BEN JE MAAR EEN FAGSKARTH, GA TOCH WEG IN EEN GOKARTH. ALEX GASKARTH ALEX GASKARTH, FAKER, LOSER ALEX GASKARTH, ROT TOCH OP IN JE GAYKARTH’’ Lachend maakte ik een loser gebaar met mijn hand tegen m’n voorhoofd aan. Ik zag hoe Blondie en die andere aap met elkaar begonnen te overleggen en ik sloeg m’n armen om Jess heen. ‘’Hey ik ga even koffie halen wil je ook iets?’’ ‘’Ja graag, doe maar thee’’, glimlachte ze. Ik knikte en ik liep richting de Starbucks om een Vanilla Latte te gaan halen en kruidenthee. Ik opende de deur van Starbucks en na een tijdje gewacht te hebben in de eindeloos lange rij was ik eindelijk aan de beurt. Ik bestelde snel en toen ik onze koffie en thee had liep ik zo snel als ik kon terug naar Jess. Ik hoorde gitaarspel komen vanaf de plek waar Jess en ik zonet gespeeld hadden dus ik verwachtte dat Jess alvast iets aan het spelen was, maar toen ik dichterbij kwam zag ik dat blondie en Jack bezig waren.
‘’JESS, JESS. WANNEER JE SEKS HEBT SCHREEUW JE YES, KAN JE NIKS BETER VERZINNEN DAN YESS, JE DENKT ALLEEN MAAR AAN JEZELF YES.OH YES JESS, WEES TOCH EENS EEN WIJF MET BALLEN, WANT NU WIL ELKE JONGEN JE WEGKNALLEEEEEEEN’’
Ik zuchtte diep en ik liep verder naar Jess toe, zwakke mannetjes waren dat, aanvallen toen ik eventjes weg was! Laf.
Ik drukte Jess haar thee in haar handen. ‘’Laten we weg gaan, ik weet niets meer, ze hebben ons verslagen.’’ Ik zuchtte en Jess zuchtte met me mee. Teleurgesteld begonnen we met het inpakken van onze spullen, ik haalde het geld uit Jess haar gitaarkoffer. Er zat vandaag welgeteld tien euro, één knoop, een bonnetje en een afgekauwd stukje kauwgom in. Het was een slechte dag, maar we waren wel 10 euro dichter bij ons doel gekomen.
Ik verborg mijn gezicht in de kraag van mijn jas, terwijl Jess en ik in de rij stonden om onze favoriete club in te gaan. Ik had er na deze dag even helemaal zin in om me volledig te laten gaan.
In de club zelf gingen Jess en ik al snel beide onze eigen weg. Ik liep nadat ik mijn jas had ingeleverd gelijk door naar de bar om een drankje te bestellen. Toen ik me met mijn drankje in mijn hand omdraaide botste ik tegen een bekend persoon op.
‘Hey, ik kom jou ook overal tegen, wat kan Londen toch klein zijn’’, grijnsde de jongen.

Reageer (3)

  • Kauwgomjunky

    super snel verder! <3 Xxx

    1 decennium geleden
  • Jagkass

    Amazing!
    Ga snel verder please!

    Xoxo

    1 decennium geleden
  • StereoHearts

    geweldig, haha ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen