Hoii mensjes! =)

sorry dat ik minstens 2 weken niet geschreven heb maar ik heb het gewoon druk, druk en nog eens druk met school. Ik heb echt veel so's en pw's de laatste tijd dus ik moet leren, leren en nog eens leren )= en dan ook nog eens gewoon hw maken. Dus ik heb de tijd moeten vinden om dit over te typen maar ik heb nu het hele weekend de tijd! ik lig/zit de hele tijd op de bank, ik ben vanmiddag geopereerd aan mijn teen ik had een ingegroeide nagel =( maar ik heb genoeg gekletst!

vorige keer:
‘Oh! Bella ik dacht heel even dat je te pletter zou vallen’ hoorde ik Edward zeggen. Zou Bella het zelf gedaan hebben?’ vroeg Fleur zich hard op af. ‘Ik denk het wel want wij deden niets en Esther zo te zien ook niet’ zei ik. ‘Dus dan kan Bella ook toveren!’ concludeerde Alice blij. ‘Kom dan gaan we naar binnen en dan krijg je een warme kop chocomelk met marshmallows’ zei Esther. ‘Ik maak hem!’ riep Fleur. ‘Fleur? Valt je ook niet op dat er nog geen uitbarsting is geweest?’ vroeg ik. ‘Ja Edward zou normaal al lang zijn uitgebarsten’ Zei Rosalie. ‘Als het maar niet te erg word’ zei Esmé bezorgd.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Dreambelievr

    Ps kudo!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Dreambelievr

    Lol! Wacht tot Eddie dat te horen krijgt. Best in één keer tegen iedereen vertellen dat bespaart je honderd keer herhalen. Ha (lol) als Edward en Bella later trouwen dan wordt Bella hun stief mama, en Renesmee hun half zus.

    1 decennium geleden
  • Allysae

    omg
    eddie is papa xD
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen