Deel 37!!! Bijna bij de 40 =P.... Heel erg sorry dat ik er nu pas een nieuwe van maak, maar ik heb het heel erg druk op school, ik moet veel leren, want anders blijf ik zitten, dat wil ik dus echt niet!!!! Dus alvast sorry als ik er niet zoveel maak, maar over 3 weken heb ik vakans en dan heb ik tijd genoeg ;) Wat een heel verhaal, maja nu terug naar t andere verhaal.....

Jij en Tom lopen naar de lift, als jullie in de lift staan, slaat Tom zijn armen om je heen en fluistert in je oor: Ik kreeg nog iets, weet je nog? Jij: Ja, dat weet ik nog. Jij kust Tom op zijn lippen, Jij gaat met je tong langs Toms piercing en speelt er wat mee, Tom kreunt zachtjes. Jij duwt je tong tegen Toms lippen en jij tongt met Tom, dan stopt de lift en gaan de deuren open, er komt een dokter binnen, jij schrikt, je laat Tom snel los, je was helemaal vergeten dat jullie in de lift stonden, de dokter kijkt jullie raar aan en drukt dan op de knop van de lift. Jij kijkt voor je uit, je wil de kant van de dokter niet opokijken, dan wordt je vast helemaal rood. Dan stopt de lift weer, jij en Tom gaan er snel uit, je hoort de dokter nog iets mompelen over de jeugd, maar jij kan je niet meer inhouden, je kijkt Tom aan en jullie beginnen allebei te lachen. Jij: Die man wist niet wat hij zag, haha..

Tom en jij lopend de winkel in, als jullie iets hebben gekocht lopen jullie terug naar je moeder. Jij maakt de deur open...

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • xmijxiemandx

    heey yff voor tomlover123
    je mot ze nie proberen over te halen ze geloven je tog nie jij weet wat wel en nie zo is en daar gaat het om

    1 decennium geleden
  • Michixchan

    VERDER VERDER VERDER VERDER VERDER VERDER VERDER VERDER VERDER VERDER

    1 decennium geleden
  • Michixchan

    het kan nie beter ma mag ik u wa vragenn en ik vraag dit aan iedreen mijn vriendinnen haten tokio hotel behalve 1tje :$ en de rest zegt dat die homo zijn en da is nie waar ze beginnen zelfds te liegen 1tje zegt da ze een interview in het engels heeft gezien ma ze zegt da iedrer keer als ze da op TV ziet ze verder zapt dus da kan en help me ik kweenie wat te doen (huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(typing):S(huil)

    1 decennium geleden
  • CxLovesxTom

    leuuukk !!!

    snel verder !!

    1 decennium geleden
  • Conaway

    Snel verder!!(lol)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen