33!!! Sorry mensen maar het gaat slecht met mijn inspiratie, t is op, dus als je over hebt mag ik het lenen??...nee geintje :P Sorry mensen heb last van een melige bui!

Jullie zijn lekker aan het shoppen =D Jij: Zullen we wat gaan drinken? Yasmine: ja lekker! Als jullie op het terras zitten, zie je een paar meiden langs lopen die naar jou zitten te wijzen. Je hoort ze iets zeggen: Ja het is die meid.... zullen we t vrage?.... zou het?.....echt denk je... Jij snapt er niet veel van, een van de meiden: Uhmm..mag ik je wat vrage? Jij: Ja De meiden: Ben jij de vriendin van Tom Kaulitz? Jij: Ja. De meiden: OMG, waar is Tom? Jij: Sorry, maar Tom is op tour. De meiden: Waarom ga je niet mee? hebben jullie ruzie? Jij: Nee, we hebben geen ruzie, maar ik kon niet mee. De meiden: Waarom??? Jij: Jullie hoeven toch niet alles te weten, dat is privé. De meiden: Nouja, wat ben jij een bitch! Dat Tom jou wil! Hij houd t nooit lang met je uit. Jij: Zijn jullie jaloers ofzo? De meiden: Tsss.. en ze lopen weg. Je hoort ze nog net zeggen wat een stom wijf. Je springt op en wil ze achterna gaan, als Yasmine je terug trekt in je stoel. Yasmine: Laat ze toch, zonde van de tijd om daar aandacht aan te besteden. Jij: Dachten ze nou echt dat ik mijn hele leven aan ze ging vertellen ofzo! Amber: Laat ze maar, ze zijn jaloers. Jij: Ik heb tenmiste een vriendje =D Jij: Zullen we maar teruggaan naar het ziekenhuis? Yasmine: Ja is goed.

*Bij het ziekenhuis* Amber: Zullen wij maar gaan. Yasmine: Ja. Jij: Ik bel jullie nog hé ;p Yasmine: Oke is goed! Amber: doei. Yasmine: Succes he! Jij: danke, doei!!! Je gaat het ziekenhuis in en loopt naar de kamer van je moeder.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • CxLovesxTom

    nexxtt !!

    1 decennium geleden
  • xBillXJoe

    Supper(Y)
    snel volgende(Y)

    1 decennium geleden
  • xCandyAttack

    ohh egt mooi geschreve meid!
    het is net of ick t weer mee maak net als by 3 mensen die veel voor my betekende...
    egt goed van je hoe je het schreef!
    maarjhaa snel verder! egt super goed!!(H)
    kusskuss<33333333333

    1 decennium geleden
  • Nagaa

    ooooh suppr spannend!!!
    en zooooooo zielig. snel verder!!

    -XXX- Amber

    1 decennium geleden
  • cynlovebill

    sppr verhaal snel verder plies

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen