Foto bij 11

^
| how cute is he?

Niall Horan


'and you stole my heart, just one look and..' zong ik vrolijk tot zayn een hand voor mijn mond deed. ' je gaat niet weer een liedje blootgeven meneer,' zei zayn lachend. Ik glimlachte en dacht terug aan de vorige keer toen ik zayn de schuld gaf ondertussen liepen We rustig het ziekenhuis in. zayn en liam waren mee gegaan. ' mnr. horan.' hoorde ik iemand vragend roepen. Ik draaide me om en zag de arts van het slechte nieuws staan. 'niall ga je mee?' vroeg hij. Ik knikte. 'blijfen jullie hier?' vroeg ik aan zayn en liam. 'ze mogen ook wel mee hoor.' zei de arts. Ze knikten en We liepen met zijn drieen achter hem aan een kamertje in. 'zo... hoe gaat het verder met je?' vroeg de arts waarvan ik de naam niet wist.Ik keek op zijn naam kaartje. Dhr. winter. Ik grinnikte een beetje om zijn naam. ' het gaat super.' beantwoorde ik zijn vraag. Hij knikte. 'ok, ik heb goed nieuws en slecht nieuws.' melde hij. ik keek hem strak aan. ' we hebben wat dingen onderzocht en hebben gekeken hoe we je het best kunnen genezen. daaruit bleek dat er een kleine kans is dat je genezen gaat worden.' zei drh. winter. Ik wende mijn ogen af en staarde naar de grond. ' maar we kunnen de kans goter maken door je meer chemokuren te geven alleen daar zitten nadelen aanvast, je zult bijvoorbeeld snel moe zijn, niet te veel stress aankunnen, je word kaal en voelt je zwak.' ratelde hij verder ik had mijn ogen nog strak op de grond gericht., Ik begon me te realiseren dat dit realiteit was , ik was ziek, heel ziek. Ik wou niet kaal, moe of zwak zijn ik wou gewoon niall zijn de vrolijk die iedereen kende, die jongen die alles geweldig vond en om alles lachte. ' wacht, kan ik verder met one direction?' vroeg ik bang. Ik zag dhr. winter denken. Ik wende mijn hoofd af naar zayn en liam die mij bang aankeken. 'daar zal je zelf over moeten bepalen, als je het aankunt wat ik betwijfel het kan het wel.' antwoord de hij. Mijn wereld storte in . stoppen met one direction? dat kon niet one direction is een deel van mij. 'nog meer nieuws?' vroeg ik en hield mijn hand een beetje omhoog, Ik zag hoe erg ik trilde niet van woede dit keer maar meer van angst, angst om wat er komen ging. Hij schudde zijn hoofd en vertelde dat we op de eerst volgende afgesproken datum terug moesten komen. Ik knikte en liep snel weg. Ik wou hier weg uit dit ziekenhuis. Tranen verlieten mijn ooghoeken ik kon het niet meer stoppen. Ik liep stevig door en negeerde liam en zayn die mijn naam riepen. 'NIALL' riep liam nu harder en bozer. Ik voelde iemand naar me toe rennen en me bij de schouder pakken. Ik keek recht in de ogen van zayn. 'het spijt me.'mompelde ik terwijl ik mijn hoofd op zijn schouder liet vallen. Hij keek me met medelijden aan en gaf me een knuffel. 'niall, het komt wel goed , we helpen je hier door heen.' zei zayn zacht. Ik knikte en veegde ruw mijn tranen weg die tevergeefs bleven stromen mijn goede humeur van vannochtend was helemaal verdwenen..

maybee laatste deeltje van mij voor een tijdje not suree but school heeft mijn ouders gebeld met slecht nieuws hehe, ow en dit baseer ik op het echte leven van leukemie patient want heb jongen in mijn klas die heeft leukemie en dus kijk ik daar beetje na en ze zeggen dat hij weinig kans maakt.. maar denken jullie dat niall het overleeft? xx cappuccini

Reageer (3)

  • savedtaccount

    Iemand bij mij op school had dat toen ze klein was maar ze heeft het gelukkig overleefd :')
    en jullie schrijven echt prachtig <3

    1 decennium geleden
  • Hufflepuf

    altijd moeilijk als iemand anders zo'n ziekte heeft, ik heb een klasgenoot en die heeft het 2x gehad.. Ik vind dit verhaal echt steeds beter worden :)
    snel verder!!(flower)

    1 decennium geleden
  • Salute

    Hij moet het overleven!
    Snel verder!! <333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen