Foto bij H9.--

Sorry dat ik zo lang niets heb geschreven. School is behoorlijk frustrerend. :S Ook heb ik de laatste tijd weinig inspi aanvallen... :(

Het zal dus ook zijn dat ik minder ga schrijven.
Hopelijk vinden jullie dat niet heel erg!!
Zodra ik tijd heb zal ik schrijven.
Dat beloof ik. :)
En omdat ik zo weinig schreef: hier een extra lang hoofdstuk. :)

Groetjes,
Eline

P.S. Ik heb op school veel getekend als ik klaar was met mijn huiswerk. In dit (en de volgende) hoofdstuk(ken) zie je het resultaat. :)
Zeg maar wat je er van vindt!
P.P.S. Nu niet denken van WTF! Ze heeft maar vier vingers! :O In het verhaal komt het niet voor, maar als je verborgen messen wil, dan moet je ringvinger verwijderd worden om pijn aan je eigen handen te voorkomen. In Assassin's Creed het spel zie je het wel. En dat is goor! >:-P
P.P.P.S. Ik ben laatst naar Tintin geweest met mijn vader. Ik ga morgen met vriendinnen.
Jullie: Dat is fakking kinderachtig!
Ik: Kuifje was anders wel mijn jeugdheld! :D GO KUIFJE! En het is echt een vette film. Af en toe zit je echt naar dat scherm te kijken met de gedachte: Is dat animatie? En de andere keer denk je van: Jep, dit is animatie. Maar dat deden ze om het animatie gevoel erin te houden. De stem van Jamie Bell (die Tintin speelt) past echt perfect bij Tintin! Het is echt een coole film. Veel actie en ook de humor die je in de Tintin strips had. :P Als jullie me nu haten, uit dat dan door een reactie te geven. Als jullie Tintin niet haten, maar een andere jeugdheld hebben, dan heb ik voor jullie één vraag.

WIE IS JOUW JEUGDHELD? ZET HET IN JE REACTIE! :D

P.P.P.P.S. Wow, ik voel me nu echt een stripnerd. (nerd)




Veel leesplezier!!! :)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • DuppyDub

    Daphne :(

    Mijn jeugdhelden zijn: Peter Pan, Alfred jodocus Kwak, Calimero en Brandweerman Sam. Dus dat is kinderachtig. En btw Calimero is cool ( en peter pan ook )!!!! Calimero! Piep piep hallo, piep piep hallo! Calimero! piep piep hoi, piep piep hoi! Op zen koppie staat een eier dop. Ahoi ahoi!

    Ik dacht vroeger altijd dat ik Peter Pan was en dan sprong ik van mijn bed af in de hoop dat ik kon vliegen xD ( lukte nooit ) Ik heb laatst met mijn kleine broertje Hook zitten kijken, ik was stiekem best teleurgesteld dat ie daarin volwassen is geworden :(. Het is wel een lollige film.

    1 decennium geleden
  • Torquay

    Omg nee Daphne is bij die koningin 0_o denk ik.
    Mijn jeugdheld was Kuifje denk ik ga nog naar de bios om hem te zien.

    1 decennium geleden
  • Allysae

    omg
    arme daphne
    mijn jeugdheld was peter pan:P omdat ik heb gewoon super gaaf vond
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen