Hoofdstuk 3 - Leo, Paige & Piper

Leo hoorde dat Piper hem riep, maar hij was nog even niet in staat te reageren. Hij wist wat ze te zeggen had. Bom ontploft, iets demonisch? Leo kon het Piper gewoon al hóren zeggen. Had hij dit aan kunnen zien komen, had hij dit kunnen voorkomen?
Toen Piper hem bleef riepen ging Leo toch maar naar haar toe. "Wat is er?" vroeg Leo toen hij opeens zag dat Phoebe er niet bij was. Dat had hij eigenlijk wel verwacht. Maar hij zag alleen Paige en Piper. "Waar is Phoebe trouwens?"


Paige zag dat Piper wat wou zeggen, maar Paige was haar voor. Ze móést gewoon weten of Phoebe oké was. "Oh, Leo. Phoebe... ze is. Nou, eigenlijk weten we niet waar ze is?" Paige stopte even om adem te halen en ging verder "Daarom riepen we je, ik was naar haar huis georbt. Maar daar was ze niet. Sterker nog, haar huis lag in puin." Paige zag dat Leo schok van dit nieuws. "Ik, wij dachten dat het misschien iets met demonen te maken zou hebben? Weet jij iets?"


Piper merkt aan Leo's gezicht dat hij niet echt geschokt is door Paiges mededeling.
"Paige kalmeer weer even alsjeblieft. De reden dat we Leo zouden roepen is om te vragen of we al dan niet enkele demons moeten uithoren. Weet je nog?"
Ze pauzeert even.
"En wat weet je?
Ze kijkt Leo verwachtingsvol aan.


Leo kon er niet om heen. Hij moest het zeggen. Ook al zal Piper, en Paige evengoed, het niet leuk vinden. Leo bereidde zich even voor en zei toen: "Eigenlijk wist ik dit al, en de Wijzen ook. Ze hadden er iets over gehoord. Maar dachten dat het wel mee zou vallen en hadden me op een andere klus gestuurd." Leo zag dat Paige hem met grote ogen aankeek, hij keek maar even niet naar Piper, bang voor hoe zij zou reageren.
Leo liep naar de bank toe en ging zitten. "Ik had dit natuurlijk moeten zeggen. Misschien is het iets demonisch. Dat moeten we maar even uitzoeken. Heeft iemand van jullie misschien iets verdacht gezien of meegemaakt?" vroeg Leo aan de meiden.


Er gingen allerlei gedachten door Paige's hoofd. Als het zo door ging zou ze nog eens gek worden. Leo had al die tijd geweten dat er iets stond te gebeuren met San Fransisco! En hij had niet even iets gezegd. Moest ze dat hem kwalijk nemen?
Ze wist het niet. Wat ze wel wist, is dat ze dit snel moesten oplossen. Paige liep naar het raam toe en keek naar buiten. De stad die ooit bruisde van de energie was nu verlaten en grijs. Wat zei Leo nou? Of ze iets verdachts hadden gezien of meegemaakt. "Volgens mij niet. Bij mij is alles heel gewoon verlopen, de demonische activiteiten staan op een laag pitje." zei Paige tege Leo. "Piper, jij nog een iemand ontmoet die plots in je leven kwam en toevallig ook nog een beetje verdacht uitziet?"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen