Wanneer alles is zoals je denkt dat het is, kan er soms in de heksenwereld iets vreemds gebeuren. Een andere wereld kan zich zomaar openen, zonder dat je het weet.

Piper is nu ouder geworden en vindt dat het tijd wordt om het huis waarin ze altijd gewoond heeft, de Manor, te verlaten. Ze is gelukkig en er is niets dat haar geluk kan bederven. Ze heeft alles: kinderen, liefde, geluk en een normaal leven, dat was toch wat ze al die jaren wou. Toch mist ze iets in haar leven. Het spannende leven van een heks is nergens meer te bekennen.

Terwijl Piper op zoek gaat naar een nieuw begin, komt ze op haar werk in aanraking met een meisje, Meredith. Ze is zo vriendelijk om alles van Piper over te nemen. Het gaat allemaal goed totdat er ineens een dramatisch krantenbericht verschijnt: Er is een bom onploft in San Fransico.
Heeft iedereen dit overleefd, en kan Piper hier iets aan veranderen? Zullen de zussen weer dichter bij elkaar komen, en kunnen zij San Fransico redden? Hoe past Meredith in dit plaatje? We zullen er gauw achterkomen...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen