Foto bij 09

written by; xamazayn

Niall Horan


De dag daarop hadden we day off. Was ik ook aan toe, en zo te zien de jongens ook. In de middag begon ik me al te vervelen. Liam en Louis komen net terug van de stad, Zayn was aan het gamen en Harry keek mee. Ik startte de laptop op en Liam nam plaats naast mij. Gelijk volgde Louis. En toen het Zayn en Harry opviel dat het stil was, kwamen die ook. Geschrokken keek ik ze aan. ''Is er iets?'' vroeg ik verbaasd. Harry en Louis begonnen te lachen. ''Schiet op, Niall!'' hoorde ik Liam en Zayn zeggen. Ik typte www.facebook.com is en haalde diep adem. Louis vond het nodig om grappig te doen. ''Ah wat romantisch. Dit vertel jij je kinderen later, zeker? Hij zoekt het meisje op, lief Niall! Lief'' hij lachte. ''Louis, wil je hier blijven of?'' zei ik geirriteerd, met een rood hoofd. Harry kneep in mijn wang. ''aaw, de kleine word rood. Ophouden jongens, dat is niet grappig.'' zei hij, en je hoorde dat hij zn best deed niet te lachen. De rest lachte. Ik typ in: Alissa London in en krijg ongeveer 20+ pagina's. ''Oh, maar dit gaat niet lang duren! Op elke pagina staan er 20 mensen die Alissa heten.. 400 maar.. niet zo veel!'' hoorde ik Zayn zeggen.. ik hoorde de sarcasme in zijn stem en keek hem aan. ''bro, I kidd'!'' zegt ie snel. ''ik heb een idee!'' roept Harry ineens. Iedereen kijkt hem aan. ''hier komt ie: we kijken alleen bij BLONDE meisjes, met BLAUWE ogen. Das niet moeilijk..'' zei hij, hij stopte met praten bij het horen van zijn eigen woorden. '' okee, dit gaat dus wel lang duren..'' Liam lachte hem uit.
Ongeveer 'n kwartier later gaf ik het op. ''Dit werkt niet. Ik laat het wel gewoon! By the way; het leek niet bepaald alsof zij mij leuk vond.. ze reageerde nogal koud. En jullie worden moe van niks doen.'' Het was doodstil. Ik keek Louis aan die nu met zijn hoofd op Harry's schouder rustte. Harry keek mij aan. Zayn zat ondertussen met een lepel in zijn nek. ''Oke, wat doe jij?!'' vroeg ik afgeleid. ''Sorry,'' zei hij en hij legde de lepel snel neer toen hij zag dat liam bang naar de lepel keek. ''Als ik lang niks doe of zeg, ga ik met de vreemdste dingen de vreemdste dingen doen.'' zei hij en voor het eerst leek het alsof hij rood werd. Of dit lag aan mijn ogen, ik heb namelijk te lang naar het beeldscherm gestaard. ''Weirdo.'' hoorde ik Louis zeggen. Zayn draaide zich om en gaf hem een tik tegen zijn achterhoofd. ''Had zij donker- of licht- blond haar?'' hoorde ik Liam roepen. ''Tussenin.. ongeveer.'' antwoordde ik en ik dacht weer aan haar, en haar prachtige ogen. ''Is zij het?'' vroeg Liam. Ik keek snel en klikte op haar naam. Dit is HAAR! Wij hebben haar gevonden! Ze heeft haar facebook voor het laatst 2 weken geleden ge-update. Onder haar laatste update stond een twitter-icoontje. Om zeker te weten dat dit haar is, klikte ik haar op haar twitter.
Laatste tweet:
Bij Nando's geweest. #thuis.


Ik ga weer op facebook en stuur haar een bericht:

Heej. ik ben Niall, bij Nandos gisteravond? Ik vroeg me af of je wilt afspreken. x Niall Horan.

Ik nam diep adem en keek de jongens aan.


Okee, dit was #9. Dit is heel snel geschreven, dus super is ie niet. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. btw I'm back xxx xamazayn

Reageer (1)

  • savedtaccount

    Zelfs als je snel schrijft schrijf je wél super (H)
    en welcome back! :')

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen