Foto bij Ehm..

Bonjour!! Een hele goede dag allemaal en bedankt dat jullie mijn verhaal lezen! Ik ben er heel blij mee. Even een kleine mededeling:

Deze Lay-out word medemogelijk gemaakt door xXiCeCReaMXx

Alycia. Alycia! ALYCIA! Word onmiddellijk wakker! NU! Je bent te laat voor school! AL EEN JAAR!
Ik schrok me dood en zat rechtop in mijn bed. Mijn dekens waren van me afgevallen en ik ril even. Het was koud in deze kamer. Ik zuchtte even. Een nachtmerrie, dat was te verwachten. Er was niets aan de hand. Ik keek opzij. Brutus lag op zijn rug in de mand en trappelde met zijn poot. Wat was het toch een raar beest.. Ik legde mijn hoofd op mijn kussen en zuchtte even. Wat droomde ik nou eigenlijk?? Het zal wel. Ik weet wel dat ik er heel erg van schrok, maar waarom kan ik het dan niet meer herinneren? Ik keek even op mijn alarm en zuchtte. Hij stond nog goed. Langzaam viel ik weer in slaap.

Opeens ging mijn wekker. Ik drukte hem uit en sprong uit mijn bed. Ik kleedde mijzelf snel aan en poetste mijn tanden en zette mijn bril op. De geur van verse pannenkoeken drong mijn neus binnen terwijl ik de trap afsprintte. 'Moet je de trein halen?' Hoorde ik uit de keuken. Ik gniffelde zachtjes en liep verder de trap af de woonkamer in. 'De tafel en de stoelen zijn nog niet uitgepakt dus we moeten even op de bank eten.' Ik pakte mijn bord en liep naar de bank toe, die voor een nieuwe tv stond. 'Wat is er liefje, heb je slecht geslapen?' 'Ja, ik ben een beetje zenuwachtig, maar dat gaat wel over.' Hoop ik. Ik deed wat extra stroop op mijn pannenkoek terwijl ik naar Brutus keek die met een bal aan het spelen was. Voordat ik het wist zat ik in de auto en reden we weg. Ik was heel zenuwachtig. Ik had geen leesboeken mee voor de eerste keer in mijn schoolcarrière, omdat ik niet wilde dat ik meteen als de ergste nerd bekend kwam te staan zoals op mijn oude school, niet dat ik dat erg vond, ik werd met rust gelaten maar ik zou toch graag een wat betere 'alibi' hebben om zo maar te zeggen. We reden nauwelijks 4 minuten of we waren er al. Ik stapte uit de auto, toen begon de lip van mijn moeder te trillen. ‘schatje, doe je voorzichtig? Het is een grote school.’ Ze knuffelde me en wou me niet los laten. ‘Mam!’

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen