Foto bij My god...

De Lay-out is mede mogelijk gemaakt door xXiCeCReaMXx

Hallo Clara

Help Me! Het huis is echt een vreselijke puinhoop... Er liggen overal dozen vol meubels, stukken hout voor boekenplanken en een paar zeer onbekende dingen waarvan ik misschien niet eens wil weten wat het is. Mijn bed is gelukkig al neergezet en daar lig ik dan nu ook languit op. Mijn kamer is echt enorm! Het is echt heel mooi en er zijn veel dingen die ik ermee kan doen. Door de ramen die bijna de hele rechtermuur in beslag nemen, heb je een mooi uitzicht over het park. Ook komt er veel licht naar binnen. Ik zie het nu al voor me, helemaal af. Een mooi licht tapijt, wat een mooie combinatie is met mijn ebbenhouten bed. Ook wil ik een mooie, grote boekenkast met een bureau. De muren wil ik denk ik beige, al staat lichtgroen in combinatie met lichtblauw ook heel goed. Misschien dat ik wel twee muren beige doe en de andere twee blauw en groen!
Er liepen net een paar meiden door het park, ik ben benieuwd of ze bij mij op school zitten. Naar mijn school ben ik heel nieuwsgierig... Ik ben benieuwd hoe de leerlingen zijn en de leraren... Zouden ze aardiger zijn dan op mijn oude school? Oh! Daar komt Brutus de kamer ingelopen. Hij doet nu al alsof het nooit anders is geweest en ligt alweer op mijn bed. Ik denk dat het niet lang duurt voordat hij slaapt.
Pfff.. Mijn moeder is nu al de dozen aan het uitpakken, het zou me niets verbazen als ze zo meteen heel chagrijnig is.
Daar heb je het al, ik word geroepen...
Tot later Clara!

XX
Alysia.


Ik klapte mijn dagboek dicht en liep de trap af, naar beneden. Mijn moeder stond gebukt bij een paar dozen met kookgerei.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen