Foto bij De finale liveshow deel 3

Dag dames en heren welkom terug bij Expeditie Robinson. Alle 13 afgevallen deelnemers zitten hier inclusief Katie Melua die vermomd heeft meegedaan. Nu is het tijd om de finalisten erbij te halen. Zij was een geduchte tegenstander ze is lief heeft weinig stemmen gekregen op het volkslied van Nederland is hier Linda. Hij begon zijn avontuur slecht ging soms met hakken over de sloot door maar toch heeft hij de finale gehaald op het volkslied van Saudi-Arabie is hier Sayyid. En als laatste de winnares van het songfestival 2010 nou weer in de finale uit Duitsland Lena. Alle finalisten waren binnen

Stefan stelde een vraag aan Lena. Lena jij hebt de Songfestival gewonnen hoe voelt het om hier te staan. Geweldig ik het Duitsland gewoon weer op de kaart gezet wat zal ik zeggen. Lena we hebben een supporter uit Duitsland bereid gevonden om hierheen te komen mag ik uw applaus voor Angela Merkel. Er klonk oorverdoven applaus. Lena begroette haar Angela wenste haar succes.

Sayyid jij begon het avontuur slecht ben je dan blij dat je in de finale terechtgekomen bent. Nou blij ik dacht niet dat ik het zover zou kunnen halen. Sayyid ook voor jou is iemand hier. Nayef bin Abdoel Aziz al-Saoed. Aaaaah schreeuwde Sayyid dat is mijn grootste fan. Nayef zei iets in het Arabisch tegen hem. Sayyid bedankte en ging weer zitten

Als laatste ga ik naar Linda je hebt weinig stemmen gekregen in de eilandraden vind je het terecht dat je hier staat. Ja tuurlijk ik sta terecht in de finale omdat ik het verdiend heb en ik sta nu zonder Spanjaard in de finale. Martha moest lachen. Linda voor jou zijn hier Nick en Simon. Oh Linda we weten dat er heel veel mannen zijn maar jij wint Expeditie Robinson 45 dagen op een eiland zijn dat is helemaal niets niets voor mij. Want jij overleefd alle proeven en ook duels en nu zit je hier in de finale jij hebt 13 kanditen achter je gelaten en bent klaar om te vechten Oh linda ik weet er heel veel mannen zijn die ht niet lang volhouden als jij. Linda moest huilen van geluk niemand heeft er iets van verstaan omdat het in het Nederlands is.

Applaus voor de finalisten. Oke dames en heren het is zover straks gaan jullie stemmen alle 13 afgevallen kandidaten gaan 1 voor 1 naar de pot schrijven de naam op van diegene die moet winnen en straks tellen we de stemmen we gaan op volgorde van afvallen. Victoria jij mag beginnen. Ze stond liep naar de pot lachte een beetje en stemde. Saskis,Karl en Olav volgden. Matt,Martha,Yaslin en Sjors waren de volgende ook ging Laila,Katie,Nander en Echo. Tot slot was Charles aan de beurt.

Marc kwam met een verrasing zij zijn niet de enigen die gaan stemmen hier zijn 7 oud kandidaten van het eerste seizoen die hun stem bij zich hebben. De 14e plaats. Felicia, De 10e plaats Lis, De 9e plaats Hajar, De 8e plaats Terry de 5e plaats Peter. En dan de 3e plaats die stond ook in de finale Ilona en als laatste de 2e plaats Ashley. Zij hebben jullie in de gaten gehouden en hebben zo hun stem uitgebracht en hun maken ook in het openbaar hun stem bekend. We gaan gewoon direcht beginnen. Felicia jij mag als eerste je stem bekend maken

Felica-stem 1: Lena

Lis-stem 2: Linda

Hajar-stem 3: Lena

Terry-stem 4: Linda

Peter-stem 5: Sayyid

Ilona-stem 6:Linda

Ashley-stem 7: Linda

Bedankt oud expeditie leden Op de 3e plaats nu met 1 stem staat Sayyid op de 2e plaats met 2 stemmen staat Lena en op de 1e plaats met 4 stemmen staat Linda maar er komen nog 13 stemmen aan.
Ik ga nu de stemmen van de afvallers tellen.

Stem 8: Lena

Stem 9: Sayyid

Stem 10: Sayyid

Stem 11: Linda

Stem 12: Sayyid

Stem 13: Sayyd

Stem 14: Linda

Met nog maar 6 stemmen te gaan staat op een derde plaats Lena met maar 3 stemmen op de 2e plaats Sayyid met 5 stemmen en op 1 met 6 stemmen Linda scheelt niet veel

Stem 15: Sayyid

Stem 16: Sayyid

Stem 17: Sayyid

Sayyid je staat voor met 8 stemmen nog 1 stem en je bent de winnaar.
Linda je kan nog gelijk komen en dan wordt het een hertelling Helaas Lena jij bent 3e geworden.
Als de volgende stem voor Lena is wint Sayyid.

Stem 18: Linda

Stem 19: Linda

De laatste stem wie wint er wordt het gelijk spel of wint Linda of Sayyid

Stem 20 gaat naar............................................................................................................................... Sayyid.

Gefeliciteerd Sayyid jij wint Expeditie Robinson Quizlet seizoen 2. Er klapte vuurwerk open. Gefelicteerd. Linda felicteerde hem en Lena ook Sayyid schreeuwde I DID IT. Nayef gaf hem een handdruk. Marc en Stefan zeiden dit was Expeditie Robinson Quizlet seizoen 2 tot seizoen 3 bedankt voor het lezen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen