Foto bij 07

Niall Horan


Langzaam liep ik naar beneden via de trap. Ik stak mijn hoofd om de hoek van de keuken en zag de jongens al zitten. 'goedemorgen' riep ik vrolijk. Ik wou gisteren vergeten, want ik voelde me vandaag veel beter. Ik kreeg wat goedemorgens terug. 'ga je vandaag mee naar dat interview.'vroeg zayn. Ik knikte 'ja natuurlijk.' zei ik terwijl ik mijn broodje smeerde. 'je zal vragen krijgen, dat weet je toch?' vroeg liam. Ik knikte even omdat ik mijn mond vol had. ' ga je eerlijk zijn?' vroeg zayn. 'uhhm ja ze hebben het recht om het te weten,en daar buiten ik ga niet om zoiets liegen.' zei ik. Ik stopte het laatste stukje brood in mijn mond en bergde het bordje op. 'hoe laat moeten we daar zijn.' vroeg ik. ' 11 uur, over een uurtje.' antwoorde louis. 'ok, ik zal even douchen en aankleden dan.' melde ik en liep naar de badkamer waar ik even snel douchte. Ik kleede me aan en liep rustig naar beneden. ' zullen we na het interview iets leuks gaan doen.' vroeg ik toen ik de keuken weer in kwam lopen. Ik zag iedereen knikken en opstaan om vervolgens op weg te gaan naar het interview.

'welcome one direction.' schreeuwde de interviewer en we liepen het podium op. we lachten naar de camera en zwaaiden terwijl we op een bank gingen zitten. dit keer moesten we met camera's op onze neus gedrukt een interview houden. Ik had liever een radio interview als je het mij zou vragen. 'jullie hebben net een nieuwe single en er komt nog een nieuwe uit?' vroeg de interviewer. We knikten trots. 'ja in november.' zei liam. 'en ook komt jullie musicvideo 'gotta be you' dan uit toch' vroeg ze. 'ja dat klopt'zei zayn. 'we hebben gehoord dat jullie nog al wat schade hebben aangericht in new york' zei ze lachend. Ik schoot in de lach. ' ik zal het wel even vertellen.' melde ik. ' liam werd overboord gegooit door louis en wij wouden zorgen dat hij niet meer overboord gooide' zei ik. ' van plaats dat sloeg het hele bootje om en moesten we allemaal terug zwemmen.' viel harry in. ' de eigenaar was alleen niet zo blij en begon tegen ons te schreeuwen en wij zijn weg gelopen.' lachte louis. ' en verder heeft zayn een vespa gechrasht en louis een koeling kapot gemaakt in een mini cooper' maakte ik het verhaal af. 'valt nog wel mee toch' zei zayn lachend. De intervieuwer en de mensen in de zaal keken on raar aan en schiten toen in de lach. 'tieners.'mompelde ze. ' ik wil de sfeer niet verpesten maar niall?' vroeg ze. Daar zou je het al hebben. Ik keek haar aan. 'ja?' vroeg ik. 'moeten we de kranten gelofen of hoeven we ons geen zorgen te maken?' vroeg ze. ' beide, geloof de kranten en maak je geen zorgen.' zei ik met een glimlach om het niet te ernstig over te laten komen. 'welke vorm heb je. is het te genezen.' ze vuurde nog een aantal vragen op me af en ik beantwoorde ze eerlijk. ' goed gedaan, niall.' zei harry toen we weer ackstage stonden. Ik glimlachte eerlijk gezegt voelde ik me super vandaag en dat ging ik mooi zo houden. ' nando's, jongens?' vroeg ik lachend. 'yeaah nando's it is' riep louis.

sorry dat er zo lang niet geschreven is maar xamazayn zou moeten schrijven maar ze is echt spoorloos niet op twitter, msn quizlet. ik heb al like 3 dagen geen contact met der gehaddus ik schrijf wel Reacties zou ik lief vinden en dan komt er een leuker deeltje!

Reageer (1)

  • savedtaccount

    Heb je al iets van haar gehoord?? Zoniet ikhoop dat ze snel iets laat horen!
    geweldig geschreven alweer (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen