Foto bij Finale Liveshow Deel 2

Welkom terug bij Expeditie Robinson hier zitten alle kandidaten die afgevallen waren voor de samensmelting dan is het nu tijd om de kandidaten te ontvangen die na de samensmelting zijn afgevallen 1 voor 1. Uit Portugal zij lachte veel maar kon ook veel huilen hier is Laila. Ze was serieus ze is streng en komt uit Georgie Katie. Op de 6e plaats een jongen uit Italie kon vrolijk doen maar ook heel chagerijnig Nander. Zij was een van de overlevers van Jigsaw en ze heeft ook bewezen dat ze Expeditie Robinson kan overleven uit Canada is hier Echo. Net voor de finale afgevallen hij nam alles niet letterlijk en zag alles op een rustige manier uit Groot-Brittanie is hier Charles.

Welkom iedereen ik zie dat jullie netjes gekleed zijn wat ik voor het eerst zie. Charles ik begin bij jou jij viel net voor de finale af dat was niet leuk denk ik. Nee dat was het zeker niet je voelt alsof je een berg beklimt en net voor de top opgeeft ik had de Expeditie bijna afgemaakt maar het mocht niet baten ik heb eindelijk mijn kind in mijn armen kunnen ontvangen en dat maakte het allemaal goed. Dat is mooi dan heb ik ook een vraag aan Nander. Hoe vond jij het dat je als eerst naar de samensmelting gestuurd werd. Ik vond het leuk maar eigenlijk ook weer niet want er stond in de brief kies degene die je het liefst weg wil hebben ze kozen dus mij alleen jammer voor hun dat ik naar de samensmelting ging haha. Echo jij hebt Jigsaw overleefd en nu dit hoe vind je het. Ja wat zal ik zeggen ik wou aan het begin aantonen dat ik ook iets anders kon overleven en dat heb ik bewezen dus voor mij is de klus geklaard. Oke nu gaan we naar Laila. Jij was het eerste slachtoffer van de samensmelting hoe reageerde je erop. In eerste instantie had ik het niet eens door totdat ik in het vliegtuig zat en realiseerde dat ik er gewoon uitlag toen dacht ik echt shit maar ik heb het leuk gehad en heb de samensmelting tenminste gehaald.

Tot slot gaan we naar Katie jij hebt ons iets heel belangrijks te vertellen. Klopt ik ben van nature Georgisch en mijn naam is ook in het echt Katie maar ik ben geen zakenvrouw en ben ook niet blond. Ik ben namelijk, ze haalde haar blonde pruik weg en daar kwam zwart haar tevoorschijn iedereen schrok Laila schreeuwde aaaaaaaaah DAT IS KATIE MELUA. Marc nam het over inderdaad jullie hebben zonder te weten met een tweede beroemdheid namelijk Katie Melua op een eiland gezeten. Katie waarom deze vermoming. Nou dat zit zo ik wou heel graag meedoen en kwam erachter dat in Georgie ik de enigste inschrijver was de regering wou mij alleen naar de internationale selectie als ik verkleed ging en dat vond ikzelf ook een goed en leuk idee daarom dit. Oh my god zei Marc. Saskis had jij dit verwacht. Nee echt niet er we zaten gewoon met Katie Melua op een eiland dat is gewoon niet te beschrijven. Stefan zei oke dames en heren Katie Melua. Ze kreeg een applaus.

Straks in deel 3 verwelkomen we de finalisten en krijgen we 7 andere personen op bezoek en word bekend wie de winnaar word van Expeditie Robinson Quizlet 2

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen