Foto bij •9•

‘Sorry dat ik dat vroeg.’ Zei Blaise. Ik keek hem aan. ‘Het geeft niet, je had het niet kunnen weten.’ ‘Mogen we het weten?’ ik snoof ‘Tuurlijk, mijn ouders zijn vermoord. En degene die hun had vermoord zoekt Dave en mij nu ook. Tenminste zoiets zei die man. Dat als we oud genoeg zijn dat bij ons hetzelfde gebeurd.’ Ik keek Blaise aan en die keek geschokt naar me. ‘Dus je bent een soort van gezocht..’ ik grinnikte ‘Ja, zoiets… maar over naar een vrolijker onderwerp.’ Ik keek het inmiddels gedoofde vuurtje en keek om me heen. Het viel me op dat hier nogal wat spinnenwebben waren, ik huiverde. In ons tweede jaar had ik Harry en Ron horen praten over een reuzen Acromantula (dat is Aragog) die hier in het bos leeft. Met al zijn nakomelingen die hier leven. ‘Waar denk je aan?’ vroeg Draco. Ik zat nog steeds tegen hem aan en ik betrapte mezelf erop dat ik het prettig vond. ‘Aan een verhaal die ik ooit heb gehoord.’ De jongens keken me gretig aan. ‘Oeehh, vertel.’ Zeiden Draco en Blaise tegelijk. ‘Dat meen je niet hé.’ Zuchtte ik. ‘Er wordt door sommige mensen gezegd. Dat hier in het bos, reuzen Acromantula’s leven. Weten jullie wat dat zijn?’ ‘Ehh, nou…’ ‘Natuurlijk weten we dat.’ Ik kuchte en keek de jongens aan. ‘Oké, we weten het niet.. wil je het uitleggen?’ ‘Acromantula’s zijn pratende spinnen. Ze leven in bossen en leggen eieren ten grote van een strandbal. De spinnen zijn giftig en ze maken een klikkend geluid als ze kwaad zijn. Het zijn vleeseters dus ook wel gevaarlijk. Dus het zijn echt lieverdjes.’
‘Dus die leven hier echt.’ Zei Draco een beetje benauwd toen hij rond keek en de spinnenwebben zag. ‘Jep, tenminste dat zeggen ze. Maar hier leeft van alles hé.’ ‘Ja, ja, van alles.’ er vlogen wat vleermuizen over ons hoofd en ik verlamde er eentje. ‘honger?’ vroeg ik lachend. ‘Ehm.. tja, als hij van marsepein was wel.’ Zei Draco lachend.



suicidal zei op 26 okt 2011 - 20:03:
Ik denk..
Ik denk dat..
Nee.. Ik heb een vermoeden dat..
Ik misschien..
Heel misschien..
Heel heel misschien..
Heel heel heel misschien..
Dat ik heel heel heel misschien een beetje verliefd ben op dit verhaal. ;D
Dat vond ik zoo lief!! ik word gewoon zo vrolijk als ik reactie's zie! xx Inge
btw... ik heb volgende week woensdag toetsweek.. en ik heb nog niet geleerd O_o ik ga proberen om in ieder geval iets te posten.. (kweenie of dat gaat lukkken) maar ik vind school toch wel belangrijk =)

Reageer (5)

  • feminist

    Aaah, bedankt :3
    Aight, ik snap dat je wil leren ;D

    1 decennium geleden
  • TimeTravel

    zo leuk! snel verder! <3

    1 decennium geleden
  • GlassyGirl

    haha
    super meer pleas!!

    1 decennium geleden
  • TostiXD

    Lekker, vleermuis!!:Y)
    Leren is best moeilijk als je nog een bruinebonenverslag en 2 zakenlijke brieven moet schrijven;)
    Super hoofdstuk!!
    Snel verder!!(H)

    1 decennium geleden
  • FearlessLove

    heel mooi geschreven!
    zoals altijd ;)
    hoop dat je nog wat kan schrijven!
    maar ik begrijp het hoor xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen