Foto bij #10- Parachutes

interview #10 met Parachutes

1. wat is je naam in real life?
Dirkje. Ik ben vernoemd naar de moeder van mijn moeder, mijn oma dus (: Ik heb haar nooit gekend, omdat ze het jaar voordat ik geboren werd overleed. Dat vind ik jammer, omdat ik denk dat ik haar heel erg had gemogen, als ik zo naar de verhalen van mijn moeder over haar luister.

2. hoe ben je op je allereerste Quizlet naam gekomen?
Mijn eerste username was Sunrise. Eigenlijk vind ik dat zelf de mooise username die ik gehad heb, maar ik blijf nu voor altijd Parachutes, omdat mensen me daaraan herkennen. (:

3. wat is het vreemdste wat je ooit hebt meegemaakt?
Het vreemdste wat ik ooit heb meegemaakt? Pff, ik geloof dat ik zo'n saai leven heb dat ik nog nooit iets heel ergs vreemds heb meegemaakt, haha. Maar laat me even denken..
Mag ik ook mijn grootste faalmoment ooit noemen? Want dat is ook iets vreemds toch? ;d Nou okee, het was toen ik op vakantie was met mijn ouders en broertje in... Tsjechië geloof ik, of Hongarije, één van de twee (': Maar goed, er was dus zo'n trapje daar, middenin de stad en daarnaast was zo'n hellinkje waar rolstoelen vanaf kunnen. En ik dacht leuk van dat hellinkje af te lopen, bleek dat superglad te zijn en daar gleed ik van die helling af, middenin de stad. (':


4. en het engste?
Oh die weet ik! Dat was ook op vakantie, nu weet ik wel zeker dat het in Hongarije was ;p. Het was onze eerste nacht op de camping in Hongarije en plotseling begon het vre-se-lijk te stormen, maar dan ook echt vreselijk. Ik zweer je, je hebt nog nooit zo'n storm meegemaakt D: Maar goed, heel de voortent waaide bijna weg en we moeste buiten de voortent vasthouden zodat hij niet helemaal wegwaaide en ik was zóó bang. Ik dacht echt dat die storm nooit op zou houden en dat we echt met z'n allen weg zouden waaien ofzo ;s. Oké, nu ik het opschrijf klinkt het allemaal best wel aanstellerig xd. Maar ik zweer je, het was doodeng!

5. wat is de leukste attractie in een pretpark?
Hmmm. Da's een moeilijke, aangezien het enige pretpark waar ik ooit ben geweest de Efteling is. Daar ben ik dan wel heel vaak geweest (: Ik ben echt dol op de Efteling! Het leuke daaraan is, dat elke attractie een verhaal heeft en dat is gewoon echt awesome! Ik vind de Vliegende Hollander in de Efteling echt super, ook dankzij het verhaal wat daarachter zit. Je snapt wel wat ik bedoel als je ooit in de wachtrij bij de Vliegende Hollander hebt gestaan ;p

6. wat was je grootste kick ooit?
Weet ik zo even niet. Ik ben niet zo iemand die van 'kicks' houd. Ik houd niet zo van risico's nemen, ben eigenlijk een beetje een watje ;p. Maar ik weet wel een grote kick! Dat was in zo'n 'adventure parc' in Frankrijk, ik was toen met een vriendin mee op vakantie en daar gingen we heen. En daar was dus zo'n heel hoog tarzan-achtig ding en ik durfde écht niet. Maar ik vond het echt heel stom om via het trapje naar beneden te gaan, dus ging ik toch. Maar oh mijn god wat was dat verschrikkelijk! Het gaf wel een kick ja, maar de kick was iets teveel voor mij, haha.

7. hoe ben je op Quizlet terecht gekomen?
Ik vind het altijd heel leuk om quizjes in te vullen en ik was op google aan het zoeken naar 'quizzen' of 'testjes' of iets dergelijks. En zo kwam ik op Quizlet. (: Ik was er al toen er nog series waren en de stories nog niet bestonden. Nou, geloof me, ik ben blij dat die series weg zijn want ik werd er helemaal gek van xd.


8. bieber, twilight, harry potter of tokio hotel? (verplicht een te kiezen!)
Aaaah noooo dat meen je niet! D: Ik ben echt TEGEN fanfics. Maar goed, dit gaat niet over fanfics, dus ik ga gewoon iets kiezen (': Ik houd namelijk wel van Harry Potter en Twilight (níét van Bieber en Tokio Hotel), maar gewoon niet van fanfics erover. Als ik tussen HP en Twilight moet kiezen, ga ik voor Harry Potter, omdat ik de films van Twilight vindt falen, de boeken zijn wel mooi. En van Harry Potter zijn de boeken én de films gewoon awesome.

9. wie is je beste vriend(in) op Quizlet?
Dát is xBrownie! Eigenlijk speel ik nu vals, want ik heb haar helemaal niet op Q. leren kennen ;p Patricia (xBrownie dus) is gewoon mijn vriendin in real life en ik heb haar hier op Q. gekregen . Ze is gewoon hartstikke awesome <3.

10. wat vond je van het interview?
Leuk! Superleuk dat je mij hebt gekozen ;d Ik ga strakjes ook even de andere interviews lezen ^^..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen