Foto bij Finale Liveshow Deel 1

Welkom dames en Heren bij de Finale van Expeditie Robinson Quizlet 2. Straks weten we wie de winnaar is en naar huis gaat met €100.000. Twee en een halve maand geleden begonnen 16 kandidaten aan het avontuur van hun leven ze moesten overleven op een onbewoond eiland. Elke 3 dagen viel er eentje af totdat er 8 kandidaten waren afgevallen dan begon de samensmelting daarover later meer laten we eerst de afgevallen kandidaten voor de samensmelting verwelkomen hier is de eerste afvaller uit Belgie Victoria de tweede afvaller komt uit Griekenland hier is Saskis als derde uit IJsland Karl en uit Zweden komt Olav. Deze 4 kandidaten zijn afgevallen voordat de nieuwe kampen ingedeeld werden hier is de rest. Als 5e afvaller Matt uit Mexico Als 6e uit Spanje Martha. Uit Taiwan komt de 7e afvaller ze was eerst de kampleider van Noord Yaslin. En als 8e afvaller ook eerste de kampleider van kamp Zuid uit Zuid-Afrika Sjors.

Yaslin hallo jij was als eerste de leider van kamp Noord en had daarbij immuniteit voor 2 eilandraden toen werd je eruit gestemd voelde dat zuur. Ja zeker omdat ik althans geprobeerd heb goed op orde te brengen en ik heel veel eilandraden doorstaan heb ik had de samensmelting moet halen maar helaas is dat me niet gegunt.
Ik stel ook een vraag aan Olav

Olav jij komt uit Zweden en daar is het meestal koud kon je daar een beetje wennen aan het warme en vochtige weer. Het was moeilijk maar ik vond het best wel lekker in Zweden is meestal koud en daarom was het raar om het warm te hebben ik heb het geprobeerd maar was toch blij dat ik naar huis mocht als 4e. Als laatste stel ik een vraag aan Victoria.

Victoria jij moest al op dag 3 naar huis heb jij het gevoel dat je dingen gemist hebt. Jazeker als ik langer was gebleven liet ik natuurlijk meer van mezelf zien en daarom had ik langer moeten blijven maar dat is het risico van het spel.
Bedankt voor jullie antwoorden.

Straks in deel 2 gaan we kijken naar de 5 afvaller na de samensmelting doet 1 iemand een verassende onthullin vragen we aan die afvaller naar hun mening over de finalisten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen