Foto bij 002

Niet heel erg tevreden over dit hoofdstuk, maar het wordt leuker(: i promise

Moe van de reis staan we dan eindelijk in Londen. We houden een taxi aan en ik geef de chauffeur een briefje met het adres van ons appartement. Na een kort autoritje staan we voor ons appartement. Het is nog mooier dan op de foto’s en we kunnen niet wachten om naar binnen te gaan. We gooien onze koffers in de gang neer en gaan eerst op onderzoek uit in het appartement. Het is een typisch studentenappartementje. Niet erg groot, maar groot genoeg voor twee personen. We hebben één kamer met een tweepersoonsbed, één badkamer en eén woonkamer met keuken. We leggen onze koffers op onze slaapkamer en besluiten pizza te bestellen. Ik bel een pizzeria in de buurt op en een kwartier later ploffen we op de bank neer met onze pizza.
Na het eten besluiten we het uitgaansleven van Londen te ontdekken en we lopen naar boven. We trekken leuke kleren aan en doen onze make-up. Na een halfuur zijn we klaar en lopen we Londen in opzoek naar een leuke club.
Na een kwartiertje lopen hebben we er een gevonden en we komen zonder problemen binnen. We bestellen een drankje en gaan aan de rand van de dansvloer staan. Mijn aandacht wordt getrokken door een jongen met krullen die losgaat op de dansvloer. Ik stoot Sharon aan: ‘’Die jongen lijkt wel op Harry.’’ Sharon lacht me uit, ‘’je bent net in Londen en ziet meteen al One Direction look-a-likes.’’ Sharon trekt me mee de dansvloer op en we gaan helemaal los. Die Harry look-a-like blijft mijn aandacht trekken, maar ik kan niet zien of het nou echt Harry is of niet. Ik besluit het maar te laten rusten en na een aantal uur besluiten we om weer naar huis te gaan.
Als ik in bed lig denk ik terug aan de avond. Ik vraag me nog steeds af of het Harry was. Naast me hoor ik Sharon al rustig ademen en ik probeer ook maar te gaan slapen.
Ik word wakker van wat gestommel. Ik kijk op en zie dat Sharon al aangekleed is. Ik kijk op de wekker en zie dat het tien uur is. ‘’Goedemorgen,’’ zeg ik nog slaperig. ‘’Heey, ook wakker? Heb je zin om naar de stad te gaan vandaag, beetje shoppen ofzo,’’ vraagt Sharon. Ik knik en gooi mijn benen uit bed. Ik pak een skinny jeans en een T-shirt en loop naar de badkamer. Ik kleed me om, doe mijn haar en make-up en loop naar beneden. Sharon heeft de tafel al gedekt en nadat we gegeten hebben lopen we Londen in.
Sharon trekt me meteen een kledingwinkel in en we staan wel een uur in de pashokjes. Uiteindelijk lopen we met onze armen vol tasjes de winkel uit. We besluiten even wat te gaan drinken en stoppen bij de Starbucks. Na onze bestelling door te hebben gegeven gaan we zitten. Dan stoot Sharon me aan. ‘’Is dat nou One Direction daar,’’ fluistert ze opgewonden in mijn oor terwijl ze naar de tafel links van ons wijst. Ik kijk vanuit mijn ooghoeken en bloos als ik zie dat het daadwerkelijk One Direction is. Ik knik naar Sharon en als we ons drinken ophebben, besluiten we naar ze toe te lopen.

Reageer (2)

  • lukesunicorn

    LLLLLLLLLEEEEEEEUUUUUKKKKK(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • xxgoodgirl

    Weer super leuk! (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen