Foto bij 02

Written by : xamazayn

Niall Horan


Één voor één keek ik ze aan. Het deed pijn om de jongens zo verdrietig te zien. Ik keek Liam nu aan, maar hij keek weg ''Wil je alsjeblieft niet huilen? Het doet mij alleen maar meer pijn.'' zei ik zacht. Louis keek hem ook aan, maar hij zei of deed niks. Ik staarde naar de grond. Wat kan er veel veranderen in één dag.. Ineens hoorde ik Zayn opstaan en naar Liam lopen. Hij gaf hem een knuffel en had zelf ook tranen in zijn ogen. Louis stond op en staarde nu naar buiten.
Ik besloot naar Harry te gaan. Hij zat op de keukentafel met zijn rug naar de deur. ''Harry..'' probeerde ik. Ik haalde diep adem en liep naar hem toe. ''Ik ben ziek, jaa. Maar omdat je ziek bent wil het nog lang niet zeggen dat ik niks kan doen! Harry, ik ga gewoon mee op tour, met meet&greets, met speciale gelegenheden, naar feestjes. Ik geef niks op. Ik ben nog steeds dezelfde, irritante Niall.'' grapte ik, hopend dat hij zich erdoor beter zou voelen. ''Ik ben nog steeds die vrolijke jongen, ga er niet vanuit dat ik concerten ga afzeggen... of thuisblijf terwijl jullie naar een meeting zijn. Of naar een live-interview. Ik verander niet.'' bij deze woorden hield ik het bijna niet meer. Want diep van binnen, wist ik dat ik nu ook tegen mijzelf loog. Harry bleef mij aanstaren. Eindelijk begon hij wat te zeggen. ''dit is... dit is niet de eerste keer dat ik iemand hieraan kwijtraak..'' zei hij en toen hij mij aankeek ging hij door. ''Jij bent er nog, dat weet ik. Maar..'' probeerde hij en zijn ogen werden gevuld met tranen. Ik had inmiddels ook tranen in mn ogen, maar deed mn best om sterk over te komen. "Laten we nu terug gaan naar de jongens, over een uurtje ga ik naar huis. Ik begin me wat minder te voelen" zei ik en liep steunend op harry's schouder terug naar de jongens.


lieverds! dit was mijn (xamazayn eerste hoofdstukje, ik hoop dat jullie het leuk vonden. Kudo's/reacties zijn altijd welkom. Bedankt voor de abo's! xxx

Reageer (3)

  • savedtaccount

    Echt super goed en mooi geschreven (H)

    1 decennium geleden
  • Fabulouis

    Super deeltje!
    Snel verder

    X

    1 decennium geleden
  • Hufflepuf

    ik vind het echt knap dat jullie zo kunnen schrijven!(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen