Foto bij Dag 43

Hallo Lena en Charles welkom bij deze proef een van jullie gaat samen met Sayyid naar de finale en ook moet iemand helaas met Linda naar het duel. We gaan jullie geduld en behendigheid vandaag meten. Jullie kennen vast het Jenga spel dat gaan we ook spelen op elke steen staat een kaart afgebeeld. Om ste beurt pakken jullie een kaart wat voor kaart dat is die steen moeten jullie pakken het kan goed gaan of fout natuurlijk je moet de steen pakken met een hand en daarna wegleggen wie de toren laat vallen gaat helaas naar het duel.
Jullie mogen nu beginnen,

Lena mag beginnen zij pakt meteen de onderste middelste. Charles pakt ook een goed zo gaat het een tijdje goed totdat de toren begint te wiebelen Lena pakt supervoorzichtig een steen hij wankelt steeds meer en begint naar 1 kant te hellen. Gellukig voor haar helt de toren netjes terug. Charles was aan de beurt hij moest een steen trekken precies op de plek waar nog 1 steen was. Hij zag het trok de steen weg en de toren viel om. Lena zat in de finale en Charles moest naar het duel.

Stefan zei Gefeliciteerd Lena met je finaleplaats wat vind je ervan,
Wat ik ervan vind ik vind het geweldig een Duitser komt weer is in een finale aaaaaah yes ik hou van Expeditie Robinson. Helaas Charles in het duel hoe kijk je er tegen aan. Ik vind het stupid omdat het gewoon geluk was omdat ik die kaart kreeg maar ik gun het Lena wel. Charles morgen speel je het duel met Linda Marc ontvangt jullie daar succes.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen