Foto bij 68| Confused

Dankje voor alle reacties ^^


Eigenlijk leek het Fay beter om gewoon direct naar de leerlingenkamer te gaan. Maar uiteindelijk koos ze er toch voor om naar het zwerkbalveld te gaan. Ze was dan wel laat, maar ze was er iniedergeval wel. Heel onopvallend liep ze achterom naar de tribune terwijl de training bezig was. Er waren toch best wel weinig mensen, dus plaats zat.
Fay zag Luna Lovegood zitten en besloot maar naast haar plaats te nemen.
Ze had even geen zin om zich af te vragen wat ze hier deed. Aangezien dit geen training was van haar eigen afdeling.
''Hallo Fay''Zei Luna en ze glimlachte naar haar. ''Hoi''Zei Fay een beetje afwezig terwijl ze naar Ron keek die de andere doelen bewaakte.
Had hij gemerkt dat ze er niet was? Was hij nu misschien teleurgesteld in haar? ''Alles goed?''Vroeg Luna. Fay wiebelde een beetje zenuwachtig heen en weer. ''Nou, och... gewoon zen gangetje... Ik heb Draco gekust''Ze wist niet waarom ze het zei, maar het was er in een mum van tijd uit. Luna's gezichtsuitdrukking veranderde echter niet. ''Dat is niet zo best... Je hebt toch met Ron? Waarom kus je dan Draco Malfoy?''Vroeg Luna en ze hield haar hoofd een beetje schuin terwijl ze Fay aankeek. ''Ik weet het niet!''Zei Fay paniekerig. ''Eerst was hij... En toen... Het is zo ingewikkeld!'' ''Je moet het hem vertellen''Zei Luna prompt. ''Wie?''Zei Fay ook al kon ze het antwoord al raden. ''Ron. Dat lijkt me wel zo eerlijk''Zei Luna. ''Nee! Dat kan toch niet. Het is beter dat hij het niet weet dan kan het hem ook geen pijn doen''Zei Fay gedecideerd.
''Als jij dat de juiste oplossing vind... Oké dan''Zei Luna schouderophalend. ''Luna, vertel het alsjeblieft niet door aan iemand anders. Wil je?''Zei Fay zacht. Luna knikte, ''Ik beloof dat ik het niet door vertel'' Vervolgens richtte ze haar aandacht weer op de spelers in het veld en neuriede af en toe en onbekend deuntje. Fay zuchtte en voelde zich zo ellendig dat ze na vijf minuten alweer weg ging.


Fay zat met opgetrokken benen op een van de banken en las zogenaamd een een tijdschrift, toen Ginny de leerlingenkamer binnenkwam. ''Fay!''Was het eerste wat ze riep en het klonk niet al te vriendelijk. Fay keek op en vroeg zich af hoe ze zich hieruit ging redden toen ze Ginny zag.
Snel wierp ze haar tijdschrift weg en bereidde zich voor op het ergste.
''Waar was je? Ik heb je helemaal niet gezien!''Zei Ginny boos toen ze bij Fay stond. ''Ron was echt goed als wachter. Hij is het zelfs geworden en jij bent er niet eens om hem te zien presteren. Waar zat je in hemels naam?'' Toen Ginny uitgepraat was keek ze Fay verwachtingsvol aan, maar die had nogal moeite met het vinden van de juiste woorden.
''Nou... Ik ging dus die camera halen.... En... Ik... Was verdwaalt''Zei Fay. Dat was het eerste wat in haar op kwam en hopelijk ook een goeie smoes. ''Je was verdwaalt?''Herhaalde Ginny minachtend en even zweeg ze waarna ze weer iets zei. ''Je zit hier verdomme al meer dan vijf jaar op school!.'' ''Nou en! Ik was verward en toen ben ik maar terug naar de leerlingenkamer gegaan!''Zei Fay wanhopig. ''Omg...''Zei Ginny en ze sloeg haar ogen even ten hemel. ''Ik ga douchen.'' Fay haalde opgelucht adem toen Ginny wegliep. Maar de opluchting was maar van korte duur aangezien hoogstens tien minuten later Harry en Ron binnenkwamen.
Het verbaasde Fay niet dat ze precies hetzelfde vroegen. ''Ik was verdwaald''Was haar standaard antwoord en Harry en Ron keken elkaar even verbaast aan. ''Het spijt me''Zei Fay en ze keek even extra zielig naar Ron. Het was beter om helemaal niks te zeggen over wat er was gebeurt in de bibliotheek. Als ze zo normaal mogelijk deed en er later even over kon praten met Draco. Kwam alles hopelijk weer goed.
''Nou, ik ben toch wel-''Begon Ron, maar Harry gaf hem een por in zijn zij. Ron trok even een pijnlijk gezicht, ''Het geeft niet''Zei hij daarna vlug. ''Yay! Maar moeten we geen feestje houden omdat je wachter bent geworden?''Stelde Fay voor. ''Nee dat hoeft echt niet. Zo bijzonder is het namelijk niet, ik had gewoon geluk''Zei Ron luchtig.
''En jullie gaven ook geen feest voor mij toen ik in het eerste jaar bij het zwerkbal team mocht''Zei Harry en hij keek een beetje verontwaardigd, maar geamuseerd. ''Heb je een tijdverdrijver?''Vroeg Fay direct. ''Nee en laat maar zitten''Zei Harry, hij grinnikte even en liep weg. ''Pff, ga dan maar weg''Zei Fay schouderophalend. ''Jij blijft toch wel hier bij me, hè Ronnie?'' ''Nou...''Zei Ron en hij glimlachte flauwtjes. ''Ik ga eigenlijk douchen.'' ''Nu ben ik depressief''Zei Fay gedecideerd. ''Niet depri zijn. Ik ben er zo weer, tenzij ik wordt opgegeten door het grote broccoli monster''Grapte Ron, maar Fay maakte en sprongetje van angst in haar stoel. ''Is het monster hier? Omg, nu durf ik niet meer naar boven...''Zei Fay en verschrikt pakte ze het dichtstbijzijnde kussen van de grond en drukte het beschermend tegen zich aan. Ze was zo in paniek dat Ron haast spijt kreeg van zijn opmerking. Hij had haar niet bang willen maken. ''Nee, dat was een grapje... Maak je maar geen zorgen''Zei Ron vlug, maar Fay was niet bepaald gerustgesteld. ''Kom op Fay, je moet eerder bang zijn voor het grote... Kietel monster!''Zei Ron en hij begon haar vrolijk te kietelen.
''Nee, -haha-, Ron stop... -haha-... Ron hou op of ik éét je op!''Lachte Fay en ze probeerde hem weg te duwen. Dat was genoeg rede voor Ron om te stoppen en hij hield direct op met kietelen. ''Nee niet doen! Ik smaak niet lekker''Zei Ron vlug. ''Je bent hartstikke lekker, roomsoesje''Zei Fay terwijl ze hem op de bank trok en vervolgens kuste. Echter voelde ze niet hetzelfde gevoel als ze bij Draco had gehad. Natuurlijk had ze wel kriebels als ze Ron kuste. Maar dat waren er lange na niet zo veel geweest als bij Draco. Iets wat het allemaal nog erger maakte.
Dit kwam echt nooit meer goed.

Reageer (5)

  • McGuiness

    Ohgossietoch:$

    1 decennium geleden
  • SCORPlO

    snel verder <3333'

    1 decennium geleden
  • Maxiime

    Snel verder c:

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    VERDER

    1 decennium geleden
  • GlassyGirl

    omg snel veder pleas_O_

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen