Ik leg me laptop naast me neer en sta op om een extra deken te pakken, het is echt ontzettend koud.
" Heey waarom denkt Cat steeds dat we iets met elkaar hebben ? " Vraagt hij " Oh.. geen idee " antwoord ik blozend en staar naar m'n deken die opeens erg intressant is geworden.
" Bambi ? " " Uhm.. Ja ? " antwoord ik en kijk in zijn ogen, Wouw het is me nooit eerder opgevallen hoe mooi zijn ogen zijn.
" Niks ik wou gewoon dat je me aankeek " zegt hij lachend " LOGAN !! " schreeuw ik " Wat is er ? " Lacht hij " Niks ik wou gewoon dat me aankeek " Zeg ik lachend en loop naar hem toe, ik ga naast hem zitten en sla de deken om me heen " Heee en ik dan ?! " Roept hij en kijkt me nep boos aan " Nee jij krijgt niet want je bent gemeen " zeg ik " Awh.. nou.. nou.. " " Ja nou wat? " lach ik " Nee ik weet het niet meer " antwoord hij en kijkt me aan met een pruillipje en puppy oogjes " Awhh nee daar kan ik niet tegen.. " zeg ik en geef hem de helft van de deken, hij lacht, ik kijk in zijn ogen.
Zijn gezicht komt dichterbij tot er maar 1 centimeter tussen onze gezichten is.
Ik draai m'n hoofd weg " Logan.. Sorry maar ik kan dit niet, Ik moet een nieuwe start maken en.. Ik zou je alleen maar pijn doen het spijt me echt" "Baby, i'll be there for you " Antwoord hij en legt zijn hand op m'n wang " Maar.. Ik woon in Londen en jij in Nederland, hoe wil je dat gaan doen ? " " Het maakt me niet uit hoe ver je bent, ik kom zovaak ik kan " Antwoord hij " Beloof me, dat we vrienden blijven, wat er ook gebeurt " " I Promise " zegt hij vlak voor hij zijn lippe op de mijne drukt.


- Vinden jullie Logan nou niet heel lief? :3 -

Reageer (3)

  • JBiebzzx

    AWWWWHHHHH (L) VERDER prr : D

    1 decennium geleden
  • Remilia

    Verder schrijven hea? (H)

    1 decennium geleden
  • Burch

    *Ahh geluid* Sneel verdeeer!

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen