Foto bij Dag 42

Welkom halve finalisten bij de eerste halve finale proef er staat veel op het spel namelijk de eerste finaleplek maar als je het slecht speelt kan je het ook een plaats opleveren in het duel dus wees voorzichtig. Straks hang je aan deze balk met ja handen en voeten eroverheen over je lichaam hang een grote ring daar worden gewichten aan gehangen elke 5 minuten vraag ik aan iedereen aan wie ik een gewicht van 2.5 kilo moet hangen dus als jullie allemaal op Charles gaan stemmen dan heeft Charles in de eerste 5 minuten al 7.5 kilo om zijn buik speel het spel tachtisch zodat jij als laatste overblijft want wie als eerst valt gaat naar het duel en heeft de kans om net voor de finale naar huis te moeten. Wie als 2e en 3e valt krijgen morgen een andere proef waar ook 1 finaleplek wordt vergeven en de ander samen met de verliezer van dit duel gaat. Degene die als enigste blijft hangen op het laatst wint de allereerste finaleplek en mag naar het eiland relaxen en hoeft geen proeven en duels meer te spelen. Ik wens jullie veel succes.

De 4 kandidaten gingen hangen en de eerste 5 minuten ging natuurlijk moeiteloos voorbij. Op alfabetische volgorde vroeg Marc aan iedereen wie het gewicht krijg eerst was Charles die koos voor Linda. Lena koos ook voor Linda. Linda koos op haar beurt voor Charles. En Sayyid op het laatst voor Linda. Dus na 5 minuten had Linda al 7.5 kilo om haar buik. De volgende ronde koos Charles wederom voor Linda. Lena voor Linda en Linda voor Charles. Nu was Sayyid aan de beurt hij had nog niks. Hij koos voor Lena dat was het eerste gewicht voor Lena.

In de 45e minuut had Linda 20 kg en Lena had er 17.5. Charles kwam uit op 27.5 kg en Sayyid op een mager 15 kg. Nu was het weer de beurt aan Charles hij koos voor Linda dus Linda moest naar 22.5 kg en dat werd haar teveel zij viel en verloor ze moest naar het duel. Lena hing een gewicht aan Charles en Sayyid aan Lena en ook zij moest het ontgelden het ging tussen Charles en Sayyid natuurlijk gaven zij elkaar gewichten.

Na 70 min toen Charles 42.50 kg had en Sayyid 30 viel Charles en ging Sayyid door naar de finale hij sprong eraf gooide zijn gewichten weg en schreeuwde van ik haalde de finale waaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuw. Stefan zei van harte gefeliciteerd Sayyid welkom in de finale van Expeditie Robinson Quizlet seizoen 2. En helaas Linda jij moet naar het duel. Lena en Charles ik zie jullie morgen voor een andere proef.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen