Foto bij Dag 41

Dag 41 samensmeltingskamp

Alweer dag 41 in het kamp was iedereen gespannen want er kwamen geen eilandraden meer aan. De 3 finalisten werden gekozen door middel van proeven ja inderdaad de 3 finalisten en ze zijn nog met zijn vieren. Linda, Charles, Lena en Sayyid. Het was de halve finale iedereen was natuurlijk zenuwachtig voor wat komen gaat. Linda zat te denken aan Martha die als 6e de Expeditie moest verlaten. Het was haar beste vriendin ze vond het knap van zichzelf dat ze op eigenkracht toch nog hier was gekomen want aan het begin was ze onzeker en nu ze eenmaal in haar comfort zone terecht was gekomen ging het haar eigenlijk best goed af. Nu al 41 dagen zonder haar ouders ze kon het niet geloven dat gaf haar het recht om te vechten voor die finaleplek en zo de hele expeditie aftemaken.

Charles had meer heimwee hij zat in zijn eentje te huilen op een rots vooral nu Echo weg was werd het nog erger voor hem. Lena kwam hem troossten ze zei kom op je kunt het nog maar een halve week. Volgende week op dit tijdstip zit je lekker thuis op de bank met een bakje chips naar een goede film kijken. Leuk met je vriendin en je pasgeboren baby voor hen doe je het voor hen vecht je voor ze zijn nu al zo ontzettend trots op je omdat je het zoveer gebracht hebt dus laat ze niet teleurstellen en ga ervoor en verdien die plek in de finale. Charles was helemaal opgeklaard en zei yeeh laat die proeven maar komen. Charles bedankte Lena helemaal met omhelsing.

Sayyid was zich aan het voorbereiden nadat hij zich met immuniteit in de halve finale werkte was hij niet zeker van een finale plek omdat hij niet wist hoe de andere kandidaten over hem dachten hij maakte zich geen zorgen over Linda want die versloeg hij wel over Charles 50/50 daar wist hij niks van maar over Lena had hij twijfels haar moest je niet onderschatten dus hij trainde goed zijn spieren wat niet gunstig was omdat hij energie verspil kom op doorgaan zei hij tegen zichzelf en ging door tot het eind hij ging moe en voldaan naar bed.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen