Foto bij *36* You make me fall in love.

*Deel 36...<3

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (15)

  • Tommlovertje

    Owh wat is dat zoo liefff!!b

    1 decennium geleden
  • Jessx

    “Ik weet het echt niet meer. Femke, jouw uitstraling, jouw doen en laten, je mooie lichtbruine ogen die altijd schitteren, je lach, je steile, bruine haar in een staart of gewoon zo los, je vingers met perfect gelakte nagel en de gouden ringen, je arm die om me heen slaat, de angst in je ogen gister in het ziekenhuis, het verdriet dat je had toen je het verhaal van je middelbare schooltijd aan mij vertelde, het geluk dat je had als je de leuke dingen van toen vertelde, als je je ding doet waar je goed in bent, het vertrouwen dat je in mij hebt en dat ook laat merken, het luisteren naar mijn verhalen. Het doet allemaal wat me. Elk gebaar, elke aanraking. Dan krijg ik een heerlijk warm gevoel van binnen. Iets wat ik nog nooit heb gevoeld. In die 19 en een half jaar, laat jij mij iets voelen wat ik nog nooit heb gevoeld. Ik een week laat jij mij veranderen. En ik vind het niet eens erg. Vroeger was ik altijd op zoek naar avontuur en lust. En sinds dat ik jou ken, heb ik dat niet meer. Andere meiden hoef ik niet meer. Natuurlijk, ik zal er altijd naar blijven kijken, maar erachter aan gaan is een ander verhaal. Het enige wat ik nog maar nodig heb, is jou in de buurt. Ik voel dat ik de hele wereld aan kan. Want jij bent er om naar me te luisteren, een arm om me heen te slaan als ik dat nodig heb, me gelukkig te laten voelen met wat ik heb. Femke, ik denk dat ik verliefd op je ben, maar er niet goed mee weet om te gaan... Man, dat ik dit allemaal zo aan jou durf te vertellen.”


    Dat is zoooo lief (H)

    1 decennium geleden
  • tomismyheroxx

    zzupper mooi verhaal ik moest alleen lachen om de laatste zinxD

    dat die dat allemaal zei zo'n heel verhaal

    okeej ik heb beetj rare humeur ben beetje meligxD

    1 decennium geleden
  • oOTomLoveroO

    Echt een zppr verhaal !!!=D
    i love it,
    je schrijft zppr goed !!

    <333

    1 decennium geleden
  • iPickle

    *heeft vreugde tranen in ogen* gwn een supper verhaal zo mooi :$ soms voelt het niet of je in femke kruipt of je het zelf bent egt geweldig!(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen