Foto bij Dag 40 duel 4

Dit was het eerste duel met 3 kandidaten tegelijk. Linda,Echo En Charles. Marc legde de regels nog een keer uit. Echo kende ze al maar de rest niet.

Marc vroeg aan Echo hoe het was om voor de 2e keer hier te staan ze antwoordde met dat ze iets over moet hebben om naar de finale te gaan ik ben wel wat gewend. En charles jij hebt de proef verloren net van Linda en nu staat ze hier naast je hoe voelt dat ja terecht natuurlijk omdat wij gewoon erg aan mekaar gewaagd zijn Groot-Brittanie vs Nederland een euwenoude strijd. Linda denk jij daar het zelfde over nee want ik heb de proef gewonnen op mijn eigen kracht en geluk en sta hier nu omdat ze op me gestemd hebben.

Kandidaten jullie mogen gaan staan iedereen stond op het eerste trede.
Echo ging weer liedje zingen en Linda zei tegen haar zelf van je kunt het kom op en ga ervoor. Charles deed niks en stond gewoon. De eerste 15 min waren snel voorbij en ze stapten over op de 2e tree en Echo zong nog steeds maar ze wankelde wel. Charles bleek helemaal in evenwicht. Ook de 30 min waren voorbij en ze gingen naar de 3e trede. Na 33 minuten hoorden ze een plof want Echo was helaas eraf gevallen. Ze baalde en lachte tegelijk want ze was blij voor de rest.

Helaas Echo jij moet als 12e de expedite verlaten wil je nog wat zeggen ja natuurlijk ik vind dat ik het goed gedaan heb ik deed dit voor de 2e keer en ben uberhaupt blij dat ik de eerste keer overleefd heb heel jammer natuurlijk ik heb tenminste de samensmelting gehaald wie kan nou zeggen dat hij of zij de 5e plaats hebt behaald van de 200.000 ingeschreven kandidaten dus ik ga lekker weer terug naar huis 40 dagen is lang genoeg. Echo nam afscheid van Linda zei nog goed van sorry sorry van dat ik een complot wou spannen tegen jou. En gaf Charles een snelle kus en omhelsing ze pakte de Canadese vlag en ging ervandoor.

Linda en Charles gefeliciteerd jullie zitten in de halve finale.
Ze juichten en gafen elkaar een high-vive

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen