Foto bij Dag 38

Het was zover de laatste proef voor de halve finale alle 5 overgebleven kandidaten waren zenuwachtig voor wat er te wachten stond. Marc en Stefan stonden klaar. Goedemiddag kandidaten welkom bij deze proef jullie zijn nog maar met zijn vijven wie weet zit jij straks wel in de halve finale dus bij de laatste 4. Bij deze proef kun je net zoals altijd immuniteit winnen en dan zit je gegarandeerd bij de laatste 4. Maar iemand moet ook naar het duel en heeft dan de kans om niet de halve finale in te komen. Ik ga de proef uitleggen hier in het midden ligt een cirkel met andere cirkels erin die cirkels zijn punten waard de buitenste ring is 1 punt de een na buitenste ring is 2 punten zo verder want de middelste ring is 10 punten waard straks krijgen jullie 3 kokosnoten en die gooi je achter mekaar. De eerste kokosnoot gooi je van 10 meter de 2e van 25 meter en de 3e van 50 meter ver. Dan gaan we kijken hoeveel punten je hebt en gaan dan verder naar de volgende kandidaat degene met de meeste punten wint en krijgt immuniteit de persoon met de minste punten gaat naar het duel. Lena jij mag als eerste

Lena ging klaarstaan ze gooide en zag dat het meteen in de 10 punten viel ze keek zelf ook zeer verbaasd en was benieuwd naar de 2e poging. Ze gooide en belannde in de 1 punt ze stond op 11 punten en ging naar 50 meter de moeilijkste afstand de kokosnoot vloog en viel in 4 punten ze eindigde op 15 punten.

Daarna was het de beurt aan Sayyid die zenuwachtig was de rest wist niet waarvoor de eerste poging gooide hij 6 punten en de 2e poging in de 7 hij had nou al 13 punten hij had nog maar 2 punten nodig hij stond richtte en gooi het vloog en vloog en vloog recht in 8 punten hij stond nu op 21 punten bovenaan.

Charles wou het verbeteren eerst gooide hij in de 7 daarna in de 1 hij kon al niet meer winnen maar moest wel 8 gooien om niet naar het duel te moeten. Hij gooide vanaf 50 meter naast en eindigde op 8 punten Lena zuchtte en haar spel was gered.

Als 4e was Linda Nederlands staan niet zo bekend om dingen gooien dus werd er niet zo veel van haar verwacht. De eerste worp ging ook naast. De tweede worp ging in de 1 ze moest nu 8 punten halen om niet naar het duel te moeten. Haar derde werp gooide ze 7 en kwam ook op 8 punten tegelijk met Charles. Als Echo straks meer dan 8 gooit moeten Linda en Charles gaan uitvechten wie er verliest.

Echo was aan de beurt niemand wist hoe Canadezen gooiden. Als eerste gooide ze in de 2. HEt werd steeds beter voor Sayyid ze had nu 2 x 10 nodig om te winnen. De tweede poging gooide ze ook 10 ze stond op 12 punten 10 punten nog en 9 punten om gelijk te maken. Ze gooide en het belandde in de 3 punten waarmee ze eindige op 15 punten.

Sayyid had de immuniteit en zat in de halve finale nu ging het tussen Linda en Charles.

Charles was als eerste dit keer hadden ze maar 1 kokosnoot en gooide ze vanaf 25 meter. Hij wierp en belandde in de 9 punten. Linda werd daardoor zeer zenuwachtig ze deed maar wat omdat ze toch niet kon winnen dacht ze ze gooide en kreeg ook 9 punten. Nu moesten ze samen naar de 50 meter waar Charles begon hij wierp in de 8 punten. Linda was nu vastberaden zij wou naar de halve finale en gooide weer in de 9 punten ze was gered. Charles werd kwaad hij moest voor het eerst naar het duel.

Sayyid gefeliciteerd met het behalen van je halve finale plek en Charles wij zien jou in het duel of met Echo of met Lena of met Linda succes en tot morgen bij de eilandraad.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen