Foto bij H3. Renesmee pov.

Jep, een hoofdstukje van Ness

Ik zat op mijn bureaustoel rondjes te draaien. Ik verveelde me. Zoals gewoonlijk. Al mijn huiswerk had ik al af, dat maakte ik meestal al in de les. Ik draaide nog een rondje en keek uit mijn raam de tuin in. Ik zuchtte, er gebeurde nooit iets nadat de volturi weg was gegaan. Ik stond op en liep naar de woonkamer. Ik besloot dat het misschien wel gezellig was om naar het huis van Carlisle en Esmé te gaan. Mam en pap waren er toch niet. Ik rende naar hun huis en pakte mijn sleutel om de deur open te doen.
'Hallo?' riep ik naar binnen, toen ik zag dat er niemand beneden was. Alice kwam naar beneden toe. 'Hoi!' riep ze vrolijk terug 'Waarom ben jij hier?' zei ze. 'Thuis verveel ik me dood' zei ik terug 'heb jij tijd om iets met mij te doen?' vroeg ik voordat ze kon antwoorden. 'Ja hoor' zei ze terug 'zullen we naar de stad gaan?' vroeg ze erachter aan. 'Okee, ik heb wel wat nieuwe kleding nodig' zei ik weer. Alice pakte haar jas en liep naar de deur. 'Ik zie het, kopen je ouders nooit iets voor je?' ze ze serieus. 'Ik krijg kleedgeld van ze' zei ik. 'Hoeveel per maand?' zei ze weer terug, nog steeds serieus. '30 euro' zei ik terug, mij maakte het niet uit hoeveel ik kreeg, ik was al blij dát ik iets kreeg. 'Daar kan je toch geen normale kleding van kopen' zei ze gefrustreerd. 'Zullen we gaan?' zei ik om haar af te leiden, ik had echt géén zin dat Alice ging zeuren bij mijn ouders zodat ik meer kleedgeld kreeg. 'Ja, maar dat kan toch niet?' zei ze terwijl ze naar haar auto liep. 'Ik denk dat ik maar even met Bella moet overleggen' zei ze. Ik keek op 'nee, dat doe je niet!' zei ik boos terug. 'Ik zal morgen naar haar toe gaan' zei ze, alsof ze me niet gehoord had. 'Nee, dat doe je níét!' zei ik luider. Renesmee, ik zorg er wel voor' zei ze. 'Ik wil niet dat je dat doet Alice!' zei ik nog bozer terug, maar ze deed alsof ik er niet was en startte haar auto.
In de stad aangekomen zei ze alsof de hele discussie er niet geweest was: 'Ik weet een hele leuke kledingwinkel hier in de buurt'. Ik haatte het als iemand deed alsof er niks gebeurt was.

Reageer (2)

  • TheForgotten

    Continuee soooonnnn _O_:D

    1 decennium geleden
  • Released

    mooi(H)
    snel verder!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen