Foto bij Dag 30

De overgebleven 7 kandidaten kwamen aan op het proefeiland. Marc en Stefan stonden bij 7 grote hindernis parcoursen. Marc begon te vertellen hier staat een hindernis parcours totaal 7 stuks voor ieder eentje. Straks gaan jullie op mijn teken dat parcour afleggen heen en weer. Als eerste moeten jullie onder een net door kruipen. Daarna op deze muur van 5 meter klimmen met behulp van klimmuur handvaten met het touw aan de andere kant naar beneden. Daarna over een evenwichtsbalk als de daar afvalt moet je de balk opnieuw lopen als laatste moet je over de geul springen als je erin valt zit je onder de modder en moet je eruitkruipen daarna pak je een stokje die aan de overkant ligt en breng je die hierheen degene die hier als laatste is moet naar het duel. Daarna spelen we nog een ronde daar vallen 3 personen af waarbij er nog 3 overblijven die 3 spelen de finale en wie die wint krijgt immuniteit bij de volgende eilandraad. Iedereen ging glimlachen. Stefan zei dat iedereen moest klaarstaan.

3.2.1 go. Iedereen rende meteen naar het eerste onderdeel toe onder het net kruipen ze gingen goed voor start behalve Echo die de opening niet kon vinden Lena liep vast in het midden en Charles en Nander waren algauw buiten en gingen naar de muur. Ook Linda,Sayyid en Katie volgden hun snel. Lena en Echo liepen al een beetje achter. Linda was algauw beneden en ging naar de evenwichtsbalk Katie en Sayyid sprongen naar beneden van 5 meter terwijl Echo een inhaalspurt maakt en de rest inhaalt. Ondertussen is Linda bij het eind en gaat terug naar het begin. Sayyid en Echo zien dit en willen sneller gaan over de evenwichtsbalk maar vallen daarbij. Charles maakt daarbij gebruik van en haalt hun in. Linda komt als eerst aan bij het beginpunt gevolgde door Charles,Sayyid en Echo. Lena,Katie en Nander renden voor hun leven en Nander bereikt als eerst de basis. Lena en Katie het vriendinnenstelletje spurt hierheen en Lena is net iets eerder waardoor Katie helaas naar het duel moet.

De andere 6 stonden klaar om de halve finale te spelen 3 van hun gingen door. 3.2.1 go. Ze gingen weer nu veel sneller. Linda ging weer aan kop en kwam daarbij ook als eerste weer terug bij het begin. Charles kwam ruim als tweede binnen en daarna moesten ze wachten op de rest wie zou het worden ze liepen gelijk maar uiteindelijk was het Sayyid die als derde binnenkwam. Lena was net 4e geworden en Nander 5e Echo was zeer langzaam en kwam als 6e binnen dus de laatste plaats.

De finale tussen Linda,Charles en Sayyid. 3.2.1 go. Ze startten met Charles meteen aan de leiding die als eerste de muur bereikt. Linda en Sayyid volgden snel en ze kwamen vrijwel tegelijk beneden terug om over de evenwichtsbalk te lopen. Sayyid viel van de balk en begon opnieuw zodat hij een achter stand kreeg. Linda en Charles sprong over de geul met modder erin en dat ging goed af. Voor Sayyid niet hij viel erin en kwam nu op zo'n grote achterstand dat hij niet meer kon winnen. Charles en Linda liepen terug over de evenwichts balk waarbij Charles valt. En linda meteen naar de muur sprint en een voorsprong neemt Charles probeert haar in te halen maar dat lukt niet meer Linda komt als eerste binnen en heeft immuniteit. Gefeliciteerd ik zie jullie morgen op de eilandraad.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen