Foto bij Dag 24 eilandraad 8

De dag van de zenuwslopendste eilandraad was gekomen. Sjors,Linda,Echo,Laila en Sayyid verzamlden zich op de banken. Marc en Stefan stonden nu samen. Oke welke 4 van jullie 5 halen alsnog de samensmelting en mag morgen met Nander,Charles,Lena en Katie feest vieren dat komen we over 5 minuten achter. Sayyid jij viel als laatste van de rekstok wat vond je daarvan. Ik vond het natuurlijk lullig maar ja dat hoort er eenmaal bij dus ik hoop dat ik niet weggestemd gaat worden straks. Bedankt Sayyid zei Stefan dat gaan we nu zien want Linda mag als eerste gaan stemmen. Ze liep naar de pot schreef snel een naam op en liep terug. Echo kwam daarna gevolgde door Sjors en Sayyid. Laila was als laatste. Marc pakte de pot en begon met voorlezen.

Stem 1: Sjors

Stem 2: Laila

Stem 3: Sjors

Oke er zijn nu al 2 stemmen voor Sjors en 1 stem voor Laila als de volgende stem voor Sjors is weten we het al want dan is Sjors veilig. Als de volgende stem voor Laila is zijn Sayyid,Echo en Linda al zeker van een plaats in de samensmelting.

Stem 4: Echo

Gefeliciteerd Sayyid en Linda jullie zitten in de samensmelting.
En nu de beslissende stem en die gaat naar.

Stem 5: Laila

Sayyid en Linda 0 stemmen
Echo 1 stem
Sjors en Laila 2 stemmen

Nu moeten Sayyid,Linda en Echo opnieuw een stem uit brengen en daar kiezen wij een verliezer uit. Ze zuchtten Laila en Sjors hielden het niet meer van de spanning. Ze brachten hun stem uit en Stefan las ze voor.

Stem 1: Sjors

Stem 2: Sjors

Eigenlijk weten we het al maar we kijken toch naar de 3e stem en die gaat naar

Stem 3: Sjors

Gefeliciteerd Laila met hakken over de sloot naar de samensmelting. Helaas Sjors wil je nog wat zeggen voordat je gaat. Ja ik vind het stom van hun dat ze op mij stemmen blijkbaar was ik toch niet zo'n goede leider ik heb 1 eilandraad zonder immuniteit en ik mag gelijk naar huis dat is belachelijk. Sjors pakte de vlag van Zuid-Afrika en verlaatte het eiland.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen