Foto bij Dag 21 eilandraad 7

Kamp Noord kwam aan op de eilandraad. Marc stond er al een begon. Oke er zijn hier nog 4 over omdat er zo weinig zijn mogen jullie straks 2 stemmen gaan uitbrengen wel op verschillende mensen degene met de meeste stemmen is 10e geworden van Expeditie Robinson Quizlet seizoen 2.
Lena wat vind je ervan dat Nander al naar de samensmelting is. Ik vind het leuk voor hem maar ook heel onhandig voor ons want nu zijn er alleen maar vrouwen en daar kunnen we niet alles mee winnen.
Oke Yaslin jij mag als eerste stemmen. Lena is als 2e daarna volgt Laila en Katie is de laatste. Marc pakte de pot en ging de stemmen tellen.

Stem 1: Yaslin

Stem 2: Yaslin

Stem 3: Yaslin

Stem 4: Lena

Yaslin je bent in gevaar je hebt 3 stemmen je kan er geen meer krijgen omdat iedereen al op jouw gestemd hebt.

Stem 5: Lena

Stem 6: Laila

Katie jij bent veilig als de volgende stem voor Lena is is Laila ook veilig maar de volgende stem is voor

Stem 7: Lena

Stem 8: Katie

Katie en Laila hebben 1 stem
Lena en Yaslin hebben er 3

Het wordt beslissend we moeten gaan kijken naar de vorige eilandraden. Omdat jullie bij mekaar gevoegd werden konden we alleen eilandraad 5 gebruiken. En daar komt uit dat jullie daar allebei 1 stem hebben nu gaan Laila en Katie overleggen wie er weg moet en ze schrijven een naam op. Laila en Katie zuchtten ze stonden op overlegden samen en schreven een naam op. Marc las het voor degene die Expeditie Robinson Quizlet seizoen 2 als 7e moet verlaten is....................................................................................................................... Yaslin. Ze zuchtte en Lena sprong zowat een gat in de lucht. Yaslin helaas je moet de Expedite verlaten wat vind je daarvan. Teleurstellend ja ik had beter mijn best moeten doen ik vind het raar dat ze Lena er niet uitstemden omdat zij de proef verpest heeft maar ik ga met opgeheven hoofd weg en ben trots op wat ik heb bereikt. Yaslin nam afscheid gaf Lena maar een lullig handje pakt de vlag van Taiwan en ging ervandoor.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen