Foto bij With pleasure ~ CB - 62

Als ook deze laatste concerten over zijn, zijn we allemaal opgelucht en blij dat we eindelijk even rust hebben. Kapot en onderuit gezakt zijn we op weg naar huis en splitsen de bussen al snel op. Ik stap samen met Strify, Yu en Kiro uit als we bij hun appartement zijn en gaap uitbundig. Snel laat ik Max nog even naar buiten, waarna alle rommel en koffers naar binnen worden gebracht. Zonder enige interesse op het moment lopen we naar onze kamers en ploffen met kleren en al in bed neer waar we meteen in slaap vallen.

De volgende ochtend ben ik al vroeg op, zonder honger gevoel, en besluit om alle koffers uit te gaan stallen en de was te sorteren op kleur, om vervolgens zo snel mogelijk te beginnen met wassen. Max die lag te slapen op de bank, wordt wakker en komt kijken wat ik aan het doen ben. Terwijl ik de eerste witte was al mee draag naar het washok bedenk ik mij dat ik misschien maar weer eens naar Nederland moest gaan, gewoon even terug naar mijn landje, familie en vrienden zien..

Gauw genoeg na het aan zetten van de eerste wasmachine is Kiro de eerste die met een slaapdronken hoofd zijn kamer uitkomt. 'Goedemorgen.' Brengt hij gapend uit terwijl hij doorloopt naar keuken, opzoek naar eten, niet dat er veel was. 'kom, kleed je om dan gaan we verse broodjes halen, Kiro.' Jubelend stemt hij in en rent naar zijn kamer waar hij weer sneller uitkomt dan verwacht. Samen vertrekken we naar de bakkerij om een lekker ontbijt te halen.

Reageer (1)

  • Vargas

    Nieuwe abo!

    Ga snel verder, please??

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen