Ja okè, ik heb dus een hele melige nieuwe story en de hoofdpersoon genaamd Zoezepoetknüden speelt in dit hoofdstuk ook een rol.
Het is namelijk zo dat Zoezepoetknüden een erg geliefd karakter is, Justin Bieber daarintegen heeft een hard en gemeen karakter. Maar als we een geliefd persoon tegen een ongeliefd persoon zetten... wie wint er dan? Daar kom je in dit hoofdstuk achter!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Kiriyama

    OMG! VERDER! :'D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen