Langzaam viel de nacht en iedereen ging met tegen zin naar huis. Ze wisten dat deze nacht de kans dat weer iemand vermoord zou worden groot was. Anderen geloofden er niets van en dachten dat ze veilig was.
Maar toen de nacht viel kwamen een paar bloeddorstige monsters naar buiten. Allemaal hadden ze een dolk vast en eentje een groot zwaard. Diegene met het zwaard wees naar het eerste huis die ze zagen. Snel stormden ze met zijn alle naar het huis toe. Maar net toen de eerste dolk de deur wou intrappen werd hij terug geschopt. Verbaast keken de monsters naar het huis. Diegene met het zwaard keek verbaast naar het huis en raakte voorzichtig aan. Ook die voelde een schok. Er zat een schild om het huis van diegene. Allemaal probeerde ze toch nog een keer, want misschien lukte het een ander wezen wel, maar het lukte niet. Uiteindelijk besloten ze snel weg te gaan voordat iemand er aan kwam.
Toen iedereen de volgende dag op het plein was werd er geteld. Uiteindelijk wisten ze zeker dat niemand overleden was. Verbaast keken de meeste monsters elkaar aan. Uiteindelijk besloten ze toch te gaan stemmen wie ze gingen verbannen uit het dorp.

Er is dus niemand vermoord door de dobbelstenen of de heks. Stemmen voor wie verbannen wordt voor 19 oktober.

Owling = feniks
Abernathy = vampier
Sushita = fee
bear = woman in white
PrincesSnape = heks
:Translate = sarita
Midna = basilisk
Pariah = necromancer
Sneasel = spookje
Nebraska =nimf
iFelton = Veela
Rapidasshh = fallen (engel)
Cesare = Shinigami
Gubleraholic = ?

Reageer (7)

  • kiara2

    sorry voor late reactie maar vanmiddag komt het nieuwe hoofdstuk te staan. het is jammer dat niet iedereen heeft gestemd, maar toch wil ik kijken hoe de nacht gaat.

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    Ik vraag me af waarom die andere mensen niet stemmen

    1 decennium geleden
  • kiara2

    attentie nog maar een dag de tijd om te stemmen!

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    Gubleraholic

    1 decennium geleden
  • Avengers

    ik ga mee met BeastCrash, dus Gubleraholic :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen