Foto bij Dag 17

Marc stond op het proefeiland en er waren nog maar 11 kandidaten over. Goedemorgen kandidaten welkom bij alweer de 6e proef dit seizoen. Op die torens staan 5 messen met jullie naam erop behalve die van Sjors omdat jij de immuniteit heb mag je niet meedoen met dit spel. Om op die torens te komen is er een ladder maar die is instabiel als je valt moet je weer achteraan aansluiten ben je boven pak je je eigen mes en legt hem in de kist het kamp wat als eerst 5 messen heeft wint de immuniteit.
Succes voor Noord mag Yaslin beginnen en voor Zuid mag Sayyid starten 3.2.1 go. Yaslin wou ik een keer naar boven maar viel meteen en toen was Katie aan de beurt Sayyid ging als een spiderman naar boven en pakte zijn mes in een keer. Katie voor Noord deed hetzelfde als Sayyid en maakte 1-1. Nu was het de beurt aan Echo voor Zuid die begon langzaam naar boven en wankelde veel.
Voor Noord was Laila zij ging snel naar boven maar net voor het einde toen Echo haar mes pakte viel Laila en werd de stand 2-1 voor zuid.
Noord ging meteen door ze wouden niet verliezen dus Lena probeerde het ze ging langzaam omhoog voor Zuid was Charles het die ging hij ging snel naar boven maar vertraagde. Lena was naar beneden gevallen en dus ging Nander het maar doen ging snel naar boven en had hem tegelijk met Charles en was het dus 2-3 voor Zuid. Yaslin was weer aan de beurt voor Noord dit keer ging ze wat langzamer terwijl ook langzaam ging maar steeds sneller alleen haalde Linda het niet en Yaslin wel het was nu
3-3.
Martha moest weer naar boven ze probeerde langzaam naar boven te gaan wat niet lukt ze viel en gaf de beurt aan Linda. Maar eerst ging Laila voor Noord naar boven haar lukte het wel ze pakte de voorsprong en maakte er 4-3 van. Alleen Lena nog van Noord ze ging ook gelijk snel naar boven en haalde en net voor Martha haar mes en bracht de stand op 5-3. Voor het eerst sinds 4 proeven heeft kamp Noord gewonnen Yaslin juicte en rende de zee in omdat zij eindelijk geen eilandraad moest doen. Zuid baalde Sayyid schold Linda en Martha uit en ook Echo schudde haar hoofd. Helaas zei Stefan Zuid ik zie jullie morgen op de eilandraad. Maar Noord gefeliciteerd met het winnen van de proef en de immuniteit.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen