Foto bij Dag 16

Dag 16 kamp Noord

Yaslin was al enigste van het oude kamp Noord dat weer terug in kamp Noord zat en daarom had ze gisteren haar 4e eilandraad op rij. Ze voelde zich raar ze had gewoon 4 eilandraden overleefd waarvan 2 met immuniteit ze moest haar best doen. Van de andere kampgenoten kon ze geen hoogte krijgen niemand zei wat tegen haar ze had maar 1 stem tegen haar op de eilandraad ze wou weten van wie dat was. Ze dacht zelf dat het Laila was omdat ze mij als concurrent zag want Laila zei ook niks tegen mij. Lena en Katie praten wel tegen mij. Ze vonden mij grappig en wouden graag met mij naar de samensmelting. Nander was er ook nog maar die ging om met Laila en stiekem met elkaar praten hoe sneaky is dat die halen de samensmelting niet als ze zo doorgaan.
Laila en Nander zaten inderdaad over Yaslin te roddelen.
Laila zij ik vind dat zo'n rare meid ik ga zeker op haar stemmen zij haalt de samensmelting ook niet. Ik had ook op haar gestemd. Nander vond het maar overdreven ik vind Yaslin best wel aardig. Ik stem op iemand anders.

Dag 16 kamp Zuid

Sayyid en Sjors waren alleen over van het oude kamp Zuid en hadden 50/50 gevoelens over het kamp ze waren blij over dat ze gewonnen hadden maar baalden dat ze op hetzelfde kamp zaten. De samensmelting kwam steeds dichterbij en Sayyid wou alles geven om die samensmelting te halen. Hij ging dus slijmen bij Martha en Linda die trapten erin ze hadden het er later over. Ha die Sayyid dat is echt een grappige gozer ja zei Linda hij is echt aardig op hem ga ik echt niet stemmen.
Echo trapte er niet in sowieso niet. Met Charles hij ze het erover ze had nu een vriendin verloren die in kamp Noord bleef maar met zijn tweeen gingen ze ervoor zorgen dat Sayyid eruit vloog of Martha daar twijfelden ze aan. Sjors had nog steeds immuniteit want hij had nog maar 1 eilandraad gehad en hij had immuniteit voor 2 eilandraden hij ging er alles aan doen om de volgende 3 proeven te winnen zodat hij bij de laatste 8 zat.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen