Foto bij Nieuwe kamp Noord

Yaslin uit Taiwan: Houdt van reizen en heeft lef om iets nieuws te proberen. Ik luister graag naar mensen en hoop daarmee de finale te bereiken.

Laila uit Portugal: Is een Portugese vrolijke springer kan opeens in lachen uitbarsten en is dan niet meer te stoppen. Maar ook kan ze opeens beginnen te huilen. Ik probeer het er het beste van te maken.

Nander uit Italie: Komt overal een beetje laat achter staat altijd een beetje moedeloos voor zich uittekijken. Als ik win dan is dat gewoon geluk.

Matt uit Mexico: Is een rare kerel de ene keer is hij seriues de andere keer stikchagerijnig. Ik wil winnen al kost me dat me leven.

Lena uit Duitsland: Werd bekend door het winnen van het Eurovisie Songfestival en doet mee omdat ze niet meer het songfestivalmeisje wil zijn. Ik ga bewijzen dat een duitse zangers tevens een goede overlever is.

Katie uit Georgie: Is een blonde gewone zakenvrouw uit Tbilisi en doet mee om reclame te maken voor haar bedrijf. Omdat Georgiabank me gestuurd heeft zal ik me best doen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen