Foto bij Dag 14

Kandidaten welkom bij de 5e proef zei Marc zoals je ziet is kamp Noord met 5 mensen over terwijl kamp Zuid 7 mensen heeft. Sayyid grinnekte. Tijd om daar verandering in te brengen we gaan de kampen husselen dus sommige komen op een ander eiland dan hun kampgenoten. Stefan nam het over. We doen het zo we spelen atletiek we hebben 3 onderdelen steeds spelen daar 4 mensen aan mee. De 2 winnaars gaan naar 1 kamp en hebben de immuniteit wat de 2 verliezers moeten naar het verliezende kamp en gaan naar de eilandraad wat voor kamp het is word aan het eind duidelijk. Marc legde de onderdelen uit. Onderdeel 1 is verspringen de andere 2 houden we als verrasing oke ik heb hier 12 namen in de pot. De 4 namen die ik eruit haal gaan verspringen.

Naam 1: Matt

Naam 2: Nander

Naam 3: Echo

Naam 4: Sayyid

Matt was al eerste hij sprong en belandde op 127cm dat is 1 meter 27.
Nander was de volgende hij sprong en kwam op 142cm dat is 1 meter 42.
Als Echo nu minder spring dan Nander dan is Nander naar het winnende kamp. Springt Echo verder dan is zij door en verliest Matt. Ze sprong en kwam op 185 cm dat is 1 meter 85. Echo zit sowieso in het winnende kamp. Matt zat in het verliezende kamp. Het gaat tussen Nander en Sayyid. Sayyid sprong en kwam neer op 188cm dat is 1 meter 88. En was de winnaar. Sayyid en Echo waren de eerste in het winnende kamp. Matt en Nander moeten naar de eilandraad.

Hier zijn de namen voor het 2e onderdeel dat ik eerst ga uitleggen. Het is zwemmen jullie zwemmen naar de boei die daar drijft jullie zwemmen er om heen en zwemmen terug naar het strand de 2 die er als eerste zijn winnen en gaan met Echo en Sayyid naar het winnende kamp.

Naam 1: Linda

Naam 2: Yaslin

Naam 3: Lena

Naam 4: Sjors.

De kandidaten stonden klaar en ze gingen van start. Sjors ging goed van start en Lena vond het water koud. Maar iedereen ging gelijk op richting de boei. Toen ze om de boei wouden zwommen vochten ze een beetje en Lena was als eerste opweg terug naar het strand gevolgd door Linda en Sjors, Yaslin bleef een beetje achter. De kust kwam dichterbij en Linda was verrasend genoeg er als eerste ze juichte en wou Echo omhelzen maar zei weigerde sowieso verloren was Yaslin die lag te ver achter als tweede kwam binnen................ Sjors en was ook blij nu omdat hij 2 nieuwe kampleden had Echo en Linda. Lena baalde ze weer bij Matt. De laatste 4 waren aan de beurt. Charles,Katie,Laila en Martha. Het 3e onderdeel was hardlopen 400 meter. Iedereen stond aan de start en Stefan telde af 3.2.1 go Charles was goed in hardlopen. Katie hield haar hand op haar haar waarom deed ze dat. Laila moest lachen omdat Katie haar hand op haar haar liet. Martha focusde op een ding en liep naar voren het was na 40 seconden voorbij want Charles kwam als eerste binnen supersnel gevolgd door Martha die dus ook gewonnen had. Katie kwam als derde binnen en Laila als laaste. Martha juichte en omhelsde Linda. Echo en Charles baalde weer met die 2 maar we hebben wel gewonnen. Marc ging bij de nieuwe kampen staan. Sayyid wil je naar voren komen ik heb in de zak twee stenen een rode steen en een gele als je de rode steen zitten jullie in kamp Noord en pak je de gele steen in kamp Zuid hij graaide in de zak en pakte de gele steen ze zaten dus in Zuid. Oke gefeliciteerd kamp Zuid dus kamp Noord tot morgen bij de eilandraad.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen