Foto bij Dag 13

Dag 13 kamp Noord.

Yaslin zat in haar eentje op het strand want het was de 13e dag en ze was een beetje bijgelovig Martha en Linda zaten haar uit te lachen. Charles luisterde hun af. Moet je Yaslin zien is dat onze leider iemand die bang is voor het getal nummer 13. Charles schudde zijn hoofd en liep naar Echo toe. Ik zweer het je die Martha en Linda zitten over iedereen te roddelen. Net over Yaslin omdat ze een beetje bijgelovig is en vorige keer ook over jou omdat jij je immuniteitsmunt had ingezet. Ik ben blij dat je er nog inzit we moeten naar Yaslin toe om het haar te vertellen. Echo zei niks maar knikte maar ja. Ze liepen naar Yaslin ze werden niet gezien door Linda en Martha omdat zij op etensjacht waren ze vertelden alles aan Yaslin zij geloofde het en kwam met het voorstel om een voor een eruit te stemmen. Ik zou eerst stemmen op Martha want zij heeft Linda meegenomen. Is goed is dat een complot ja dat is een complot.

Dag 13 kamp Zuid.

Nog steeds met zijn zevenen ze waren nu al 10 dagen met zijn zevenen en dat begon Sjors op zijn zenuwen te werken hij wist dat hij immuniteit had en niet weggestemd kon worden hou wou iemand weghebben uit het kamp zodat het wat rustiger werd. Hij dacht het alleen en sprak er met niemand over. Katie was rustig vandaag en besprak met Matt de samensmelting. Zou ik er komen Matt zei Katie. Weet ik niet. IK denk ik niet zei Matt want ik had meteen me immuniteitsmunt gebruikt in de eerste eilandraad en dat vonden sommigen niet leuk. Maar aan de andere kant hebben we wel 3 proefen gewonnen dus. Katie onderbrak hem ik weet wel op wie ik ga stemmen denk ik en ze wees naar Sayyid.
Laila en Nander hadden afgesproken om hun complot te laten varen. Want ze wouden geen problemen Lena was veel aardiger dan ze dachten ze had dan wel een songfestival gewonnen en was bekend onder Duitse Schat maar ze is heel aardig Laila wist nog niet op wie ze ging stemmen en Nander wel.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen