“Cadeautjes tijd!” de meeste mensen waren al weer naar huis vertrokken en enkel de jongens, Danielle en Olivia zaten nog in de kelder. Alle cadeau’s die de mensen hadden mee gebracht had Louis op een grote stapel gezet en die mocht Niall nu open maken. “Eerst dit pakje, dat is van mij” met een brede grijns duwde Louis een paarse pakje in Nialls handen. Nialls handen gleden snel over het pakje heen en niet veel later lag het inpakpapier al op de grond.
      “Dank je” breed grijnzend keek Niall Louis aan en begon toen aan de volgende pakjes. Hoe kleiner de pakjes berg werd, hoe nerveuzer Olivia werd. Natuurlijk ging ze haar cadeau niet geven als iedereen er bij stond, dan zou ze pas sterven van de zenuwen. Wat als Niall haar nu zou afwijzen? Er lagen nog vijf pakjes op de stapel, eentje van Harry, drie van vrienden van Niall en een klein doosje van Olivia. In dat doosje had ze een papiertje gestopt met de woorden dat hij zijn cadeau wel zou krijgen als ze alleen zouden zijn.
      “Nu dit cadeautje” Louis pakte Olivia’s cadeau als laatste en duwde het kleine, blauwe pakje in Nialls handen. “Kom op, maak open” Louis hing over Nialls schouder.
      “Lou, geef die jongen privecy” Harry trok Louis achteruit, waarna deze Harry een beetje boos aan keek.
      “En? Wat is het” Niall keek met een glimlach naar het papiertje.
      “Dat vertel ik niet” zorgvuldig vouwde hij het papiertje op en stopte het in zijn achterzak, zodat hij het niet kwijt zou raken en zodat Louis het niet zou kunnen lezen.
      “Waarom niet?”
      “Omdat ik het niet wil vertellen” Niall stak zijn tong uit en ging weer neer zitten, tussen Louis en Liam, op de bank. Louis probeerde nog een paar keer het papiertje uit Nialls broekzak te vissen. Iets wat elke keer mislukte. Na poging vijftien gaf Louis het op.
      “Ik ga slapen, wie komt er mee?” iedereen stemde in en vertrok achter Louis naar boven aangezien ze allemaal bleven slapen bij Niall.
      “Wacht” Olivia’s hand plaatste zich rond Nialls pols en trok hem terug van de trap af. “Hey” mompelde ze waarna ze haar blik op de grond richte.
      “Hey, wat is mijn cadeau?” breed glimlachend keek hij haar aan. Hoe kon hij nu weten dat haar hart in haar keel aan het kloppen was? Zijn hart begon pas sneller te slaan toen ze haar handen achter zijn hoofd legde en haar lippen voorzichtig op die van hem duwde. Even bleef hij versteend aan de grond staan maar sloeg toen zijn armen rond haar middel heen en trok haar zo dichtbij zich als hij kon, hij beet even op haar onderlip en liet toen zijn tong in haar mond glijden. Dit was zeker weten zijn lievelingscadeau. Een bom vlinders ontplofte in zowel Nialls als Olivia’s buik.
      “Slaapwel Niall” Olivia drukte nog een laatste kus op Nialls lippen voordat ook zij de kelder verliet en de trap op wandelde waardoor ze een versteende Niall alleen liet in de kelder. Deze kon niet geloven wat er net gebeurd was en zijn vingers gleden naar zijn lippen. Had Olivia hem nu net gekust? Een grote glimlach verscheen op zijn gezicht.
      “Kom je niet slapen?” Zayn kwam de trap afgewandeld en keek Niall, die nog steeds versteend aan de grond stond met een grote grijns op zijn gezicht, raar aan. “Dude, gaat het?” Nialls grijns werd enkel groter en hij knikte.
      “Het gaat, het gaat eigenlijk heel erg goed”
      “Wat is er gebeurd?” Zayn duwde Niall neer in de zetel. Natuurlijk had hij wel een vermoeden wat er net gebeurd was maar aangezien Olivia zich niet meer in de kamer bevond was Zayn niet helemaal zeker. “Niall?”
      “Ze heeft me net gekust” deze woorden bevestigde het voorgevoel van Zayn.
      “Proficiat” nu moest ook Zayn glimlachen. Natuurlijk was hij heel erg blij voor zij beste vriend, Niall wou Olivia al zolang kussen en had het nu eindelijk kunnen doen. Aan Nialls gezicht te zien was het duidelijk dat deze tot over zijn oren verliefd was op Olivia. “Maar kom je mee slapen? Anders ben je morgen te moe om haar nog is te kussen” Zayn gaf Niall een schouderklopje en stond toen recht. Een rode blos verscheen op Nialls wangen maar hij knikte.
      “Slaapwel Zayn”
      “Slaapwel Niall, droom goed” Zayn knipoogde en wandelde, toen ze boven waren, de kamer in die hij samen met Liam en Danielle deelde. Niall wandele zijn eigen kamer in en liet zich met een plof op het bed belanden. Deze verjaardag was de beste verjaardag die iemand zich kon wensen. Met een grote glimlach op zijn gezicht vertrok Niall naar dromenland.

Zijn jullie nu blij? ^^ Eindelijk na al die tijd ^^ Vinden jullie dat het te lang geduurt heeft of net niet lang genoeg? Laat me jullie mening maar weten (:
Trouwens, mijn eerste hoofdstukken 'Torn' en 'Viva la vida' (dus van 1.1 tem 1.5 en 2.1 tem 2.3) zijn elk meer dan honderd keer gelezen (: 1.1 zelfs meer dan 200!

Reageer (5)

  • GossipGirl21

    Waaauuuuwwww super van je

    6 jaar geleden
  • ninatommo

    WOEW
    ik vond het leuk dat het wat langer duurde ;D
    het is gwn een awesome verhaal,
    ik vind dat je veel meer abo's verdient :x
    en niall is zo lief eeh x.x
    heeel snel verder x

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Het duurde wel erg lang x'D Af en toe had ik de hoop al een beetje opgegeven. Maar het is wel super lief! Eindelijk hebben ze dan gezoend.
    Jeetje, dat is echt al super vaak! Wat zul je trots zijn! En nu ook maar eens wat meer reacties, vind je niet?
    En snel het volgende deel erop gooien!

    <3

    1 decennium geleden
  • Aves

    Het is perfect getimed.

    1 decennium geleden
  • theguardian

    AWWWWWWWH.
    dkdjnhdckjanwdjd ZO LIEF.
    omg, ik hou nu echt van je.
    en nu ben ik blij ja (:
    snel verder xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen