...

ff geen plaatje

"KRAAAAAAAK" weerklonk het door de lucht. Geschrokken keken we op en zagen de boom langzaam naar beneden vallen.
"HARRRRRRY!!!" schreeuwde ik en keek huilend om naar de boom die was omgevallen.





Tot mijn grootste schrik lag Harry onder de boom. "HARRYYY!!!" gilde ik en de tranen rolde over mijn wangen. Ik wou naar hem toe. Ik probeerde om naar hem toe te rennen. "AAAAUUUW" gilde ik en viel weer op de grond. Ik begon te trillen en de tranen stroomde over mijn wangen. "I-iriss" klonk het zacht onder de boomstam vandaan. De stam was niet zo dik maar wel te zwaar. Ik probeerde om naar hem te kruipen maar mijn been deed gruwelijk veel pijn. "Har-rry" snikte ik. Opeens werd alles zwart voor mijn ogen.


JODIE

Snel kwamen Denise en Elena me achterna gerend.
We rende met zun allen naar de andere auto van de jongens en stapte in. "Hoe weten we nou waar ze zijn?" vroeg Linda spastisch. "Ik weet wel waar Harry naartoe is" zei Louis snel en trapte het gaspedaal in. Als een gek reden we weg opzoek naar Harry en Iris.

De ruitenwisser stond aan en de bliksem verlichte soms de autoweg. Het was pikke donker buiten en we konden amper iets zien. De regen was te dik om iets te zien. Ik keek even snel om en zag Denise naast Elena zitten die weer naast Niall zaten. Zonder dat Elena en Niall het wisten hielden ze elkaars hand vast. Ik zat naast Liam die bang vooruit aan het kijken was. Linda en zayn zaten voor ons. Ze waren tegen elkaar gekropen en ik zag nog net dat Zayn zijn hand op Linda's knie had gelegd.

"HOOOO" zei Denise opeens luid. Ze wees naar een omgevallen boom met 2 mensen. Snel draaide Louis de bus en we stopte. We stapte uit.
Daar lagen 2 mensen op de grond. Tot mijn grootste schrik lag Iris daar bewegeloos op de grond. Ik rende naar haar toe en pakte haar hand vast. "ZE IS BEWUSTELOOS" schreeuwde ik maar ik kon mezelf al amper verstaan. De onweer was te hard. Ik stond op en rende naar Liam die geschrokken nog steeds in het busje stond klaar om te helpen. De regen druppelde over mijn gezicht en door mijn kleren. "LIAM HELP ME, IRIS IS BEWUSTELOOS" schreeuwde ik. Ik trok liam mee naar Iris. We tilde haar op en legde haar in het busje. Haar kleren waren doorweekt en haar haar was aan haar gezicht geplakt. Ze was bleek en zag er ziek uit. Ik pakte een deken uit de auto en legde die over Iris heen. Ik bleef bij haar zitten voor het geval ze weer bijkwam.

NIALL

Ik rende naar de omgevallen boom. Ik stond verstijfd en keek bang naar de persoon die erond lag. "HARRY!" schreeuwde ik. Ik boog voorover en begon zachtjes te huilen. "HEEEEELP" schreeuwde ik zo hard als ik kon. Harry lag onder de boom op zijn rug. Hij bewoog niet en zijn hartslag was langzaam. Snel kwam Denise naar me toe gerend met Elena achter haar aan. "Harry?" vroeg Elena bang en keek hem aan. "DIE BOOM MOET ER VAN AF" beval Denise snel en ik hielp met de boom. We probeerde de boom van Harry af te halen maar hij was te zwaar. Zayn en Linda kwamen er ook aan gerend en hielpen ons met tillen.
Toen de boom een beetje de lucht in ging trok ik snel Harry eronder uit.

Reageer (4)

  • xJusty

    NOOOOOOOO HARRY! :O

    1 decennium geleden
  • PeterPetrelliXx

    wow super spannend YAY LIAM HELPT MIJ!!!!! hoe leuk is dat??(H) snel verdurrrrrrr

    1 decennium geleden
  • Roarr

    whaaaaaaaa snel verder

    en super schattig gedaan nailll(H)(K)(flower):$

    xx

    1 decennium geleden
  • IJsvogel

    o mijn jas! Je hebt Haryy geplet door een boom D:
    snel verder XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen