" Heeeey " hoor ik Logan zeggen als hij eindelijk heeft opgenomen " Heeyheey " Antwoord ik, een glimlach verschijnt op mijn gezicht.
" Hoe gaat het met joouuu ? " Vraagt hij vrolijk en ik schiet in de lach om hoe hij het vroeg.
Ik merk nu pas hoe erg ik hem mis, na een klein weekendje, dit kan nooit goed gaan ik zie hem pas weer in de zomervakantie en die is net geweest..Ik had ook nooit verwacht dat het moeilijk zou worden, ik dacht dat ik het wel zou overleven omdat ik al zo lang vrienden met hem ben.. Ik dacht gewoon niet dat ik hem zo erg zou gaan missen.. " Gaat, kan beter " antwoord ik " Hoezo gaat, wat is er ?" Vraagt hij bezorgd " Ik mis je echt heel erg Logan.. " Antwoord ik en de tranen prikken achter mijn ogen " Awh, maar ik zie je toch weer in de vakantie ? " Vraagt hij geschrokken " Ja, maar dat duurt nog zo lang, ik overleef het hier niet zonder jou " antwoord ik, de tranen rollen nu over mijn wangen.. Waarom ben ik zo stom, waarom moest ik persee naar Londen ? " Waarom belde je me eigenlijk zo vaak ? " Vraag ik na een tijdje om de stilte te verbreken " Omdat ik gewoon je stem wou horen.. Ik mis jou ook heel erg " Zei hij, ik zucht " Logan, wanneer heb je vakantie ? Ik hoef voorlopig nog niet naar school en je moet hier gewoon heenkomen, al is het maar voor een paar dagen " zeg ik, ik weet dat het stom was en dat het alleen maar zou zorgen dat ik hem nog erger zou missen als hij weer naar huis moest maar ik kan niet zonder hem " Ik heb deze week niet veel ik hoef morgen alleen mijn rooster op te halen, de lessen beginnen over twee weken pas écht " antwoord hij " Kan je komen, ik betaal vliegtickets of als je met de boot wil betaal ik alles voor de boot " zeg ik wanhopig, ik heb toch geld genoeg die kaartjes kosten niks " Ik zal het even vragen " Zegt hij en ik hoor hem van een trap af lopen, terwijl hij het gaat vragen merk ik pas echt dat ik m'n laptop al had aangezet.
Ik start msn op en open internet "Heeeeyyy " zegt cat bijna meteen "Haaay" antwoord ik " Het mag " hoor ik Logan zeggen, lekker verwarrend als je twee gesprekken door elkaar moet hebben " ECHTT ?!! " roep ik blij " haha ja maar ik wil nog kunnen horen als ik bij je ben " zegt hij lachen " Sorry, ik ben gwn een beetje heel erg blij " lach ik " wil je vliegen of varen ? " vraag ik " Uhm vliegen dat is sneller " zegt hij, ik zoek vliegtickets op die zo snel mogelijk weggaan, " YEAAAHH " Roep ik blij, er zijn tickets voor morgen om half 7 in de ochtend " Waarom zo blij opeens " lacht hij " Ik heb vliegtickets gevonden voor morgen half 7 " zeg ik " In de avond hoop ik ? " zegt hij " Nee ochtend " zeg ik lachend, ik weet dat hij geen ochtendpersoon is maar hij moet hier gewoon snel zijn, ik druk op bestellen en betaal via mijn bankrekening " BESTELD!" roep ik " okay, dan moet ik nu even weg, ik spreek je straks nog wel op msn, hou van je " Zegt hij, ik glimlach om die laatste woorden " Okay, hou ook van jou " ...





~ sorry voor dit vreselijk hoofdstukje T_T.

Reageer (2)

  • Estiii21

    super snel verder

    1 decennium geleden
  • xjeeeee

    vreselyk?? *kuch, kuch* tis amaZAYN ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen