Foto bij Dag 12 Eilandraad 4

Kamp Noord kwam bij de eilandraad. Marc stond daar, kandidaten welkom bij jullie 3e eilandraad op rij het is jammer maar het moet toch gebeuren wie is de 4e afvaller en gaat na Karl Expeditie Robinson verlaten. Omdat Yaslin geen immuniteit meer heeft mogen jullie op haar stemmen en Echo ook want zij heeft haar immuniteitsmunt al gebruikt. Olav jij mag beginnen hij liep naar de vaas en schreef snel een naam op. Echo was daarna en dacht lang na. Martha en Linda volgden snel waarna Charles en Yaslin als laatste haar stem in de vaas deed.
Oke kandidaten ik lees de stemmen nu voor maar eerst dit we hebben 3 afvallers gehad, Victoria uit Belgie Saskis uit Griekenland en Karl uit IJsland dat zijn allemaal mensen uit Europa gaat er iemand nu buiten Europa terug naar hij dat kunnen dan alleen Yaslin uit Taiwan of Echo uit Canada zij we gaan het zien.

Stem 1: Echo

Stem 2: Echo

Stem 3: Yaslin

Het staat nu 2 stemmen voor Echo en 1 stem voor Yaslin

Stem 4: Olav

Stem 5: Olav

Stem 6: Linda.

Martha en Charles jullie hebben 0 stemmen
Linda en Yaslin hebben er 1
Echo en Olav jullie hebben er allebei 2 omdat het gelijk staat moeten we terugkijken naar de afgelopen 2 eilandraden daar komt uit dat in eilandraad 2 Olav er ook 2 had en Echo 0 en in Eilandraad 3 Olav had er ook 2 en Echo weer 0 dat betekent dat we afscheid moeten nemen van Olav helaas wil je nog wat zeggen. Ja blijkbaar gaat er weer Europeaan uit he maar Charles succes met al die meiden en Yaslin ik hoop dat je de finale haalt tot ziens allemaal hij pakte de Zweedse vlag en liep naar de boot op weg terug naar Zweden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen