Foto bij Dag 10

dag 10 kamp Noord

De vrolijkheid en gezelligheid is in Kamp Noord alleen maar gedaald nu zij 2 kampgenoten verloren hebben. Yaslin was het meest verdrietig stiekem vond zij Karl erg leuk maar ze heeft spijt dat ze er niks mee gedaan had. Ze vond het trouwens wel leuk dat Karl gezegd had dat hij haar kwam opzoeken. Olav probeerde Yaslin een beetje te troosten want hij wou een goede indruk maken hij had met zijn vrienden afgesproken dat hij niet terugkwam zonder de samensmelting gehaald te hebben. Linda en Martha hadden Echo achter gelaten en roddelden nu over haar. Ik weet niet Martha maar volgens mij is zij iets van plan ze doet wel heel actief mee maar dat is alleen maar omdat ze lief wil overkomen en niet wilt dat wij op haar stemmen. Martha was het er mee eens maar zei ze ik ga er geen complot van maken. Ik heb mijn stem al klaar en je moet het gewoon tactish aanpakken. Charles zat alleen op een rots na te denken over hoe ze het moeten aanpakken hij wou niet weer voor schut staan om ook de volgende proef te verliezen hij zag dat Stefan van vorig seizoen altijd ochtendgymnastiek deed om fit te blijven en hij had nog gewonnen hij ging dat ook doen in de hoop dat het helpt.

Dag 10 kamp Zuid.

In Noord was de gezelligheid gedaald maar in Zuid was het alleen maar gestegen. Sayyid was ook vrolijk geworden en deed gewoon overal aan mee. Laila en Nander liet hun complot vallen en wouden gezellig doen. Totdat er 1 iemand de sfeer moest verpesten en dat was Sjors de leider van het kamp. Hij had in het openbaar gezegd dat Sayyid een grote achterbackse slijmbal is die doet alsof. Niemand was daar blij en iedereen liep bij hem weg behalve Katie die bij hem bleef.
Oh nee he zei Lena tegen Sayyid en Matt. Nu gaat Katie zich als Victoria gedragen dat gaat echt niet goed komen. Sayyid zegt ik wou wel eerst gaan slijmen bij jullie maar ik vind jullie zo aardig dat ik besloten heb me ware aard te laten zien en dat is een lief persoon die maar met een paar personen kan opschieten en dat is niet met Sjors ook niet met Laila en ook niet met Nander en ook niet met Katie. Met jullie wel wij gaan van Expeditie Robinson een feest maken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen