Foto bij 01. The beginning of my promis

" Dit is het dan " denk ik als ik om me heen kijk, ik had meer verwacht van deze plek die mijn vriendinnen beschreef als de mooiste plek op aarde.
Terwijl ik nog eens goed om me heen keek pakte mijn chauffeur de koffers uit mijn bugati, ja dat hoorde je goed, ik heb een bugati veyron maar dat mag ook wel ik heb er hard voor gewerkt. Ik loop het hotel binnen en stap in de lift, mijn chauffeur dribbelt achter me aan met mijn koffers en kijkt me redelijk boos aan " Sorry, mevrouw kunt u mij helpen met dit tasje? " vroeg hij terwijl hij een tasje naar me uitstak, ik pakte het aan terwijl ik me bedacht dat hij eigenlijk veel te weinig geld krijgt voor wat hij allemaal moet doen voor me. Ik trek ook een koffer de lift in.. Hmn dat was een goed begin met mijn voornemen, natuurlijk was het verhuizen opzig al een begin. De lift maakt een zacht pling geluidje als teken dat we boven zijn, de liftdeuren schuiven open en ik trek me koffer de hal op ik zoek mijn kamer op.
365.. 370.. 373.. waar is mijn kamer nou?
Ik draai me om " OH!! " Roep ik lachend en steek de sleutel in het slot van kamer 342 de deur ging open met een zacht gekraak en ik liep de kamer in, Niet slecht. Ik plof op de bank en pak mijn iPhone uit m'n zak.. 27 oproepen gemist, van Cat en Logan, oeps dan maar terug bellen..




-Dit was het begin van mijn verhaal, Tell me what you think-

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen