Foto bij -36-

WOOHOO INSPIRATIE!!!!

Ik liep naar mijn bed en liet me zachtjes neer vallen. "Wat ben ik moe" zuchte ik. "Jij bent altijd moe" grinnikte Jodie. Ik rolde met mijn ogen.
Ik rolde op mijn zij om mijn mp3 speler te pakken. Deed de oortjes in en luisterde naar One Direction. Langzaam viel ik weer in slaap.





Ik droomde dat ik in een auto zat samen met Harry. Alleen de remmen deden het niet meer. Waardoor we over de railing reden.
"WAAAAAAAAAAAAH" gilde ik. Ik schoot recht op in bed. Ik was helemaal nat van het zweet. Mijn hart ging als een gek tekeer en ik zat te bibberen. Ik haalde de haren van mijn plakkerige gezicht en haalde diep adem. Ik stak mijn hand naar voren om te kijken hoe erg ik bibberde. Mijn hand trilde als een gek.
Ik gooide de deken van me af en kroop uit bed. Ik deed mijn varkens pantoffels aan. Ik had een kort broekje en een hempje aan. Ik trok mijn badjas aan en liep naar het raam. Het onweerde en bliksemde. "Wow" was het enige wat ik kon uitbrengen. Ik keek even rond in de kamer en zag dat iedereen sliep. Snel liep ik geruisloos naar mijn bed en keek op mijn horloge. Het was pas 1 uur in de nacht. Ondertussen was ik weer wat rustiger geworden. Opeens begon het heel hard te regenen en te waaien. Ik schrok daarvan waardoor mijn hart weer als een gek te keer ging. Ik ging op mijn bed zitten en keek dood voor me uit. Opeens zag ik mijn schaduw op de vloer. Snel draaide ik me om en keek naar buiten.
Het was een rusteloze nacht voor me geworden. Maar mijn oogleden werden op een gegeven moment wel weer zwaar. Ik hing mijn badjas weer op en kroop weer ik bed. Ik legde mijn handen op mijn buik en keek naar het plafon. Die droom spookte weer door mijn hoofd. Ik zag het hoofd van Harry voor me toen we de berg af vielen.
Opeens hoorde ik iets op de gang. Ik zag de schaduw onder de deur komen. Er werd iets onder de deur geschoven. Snel stapte ik uit bed en liep geluidloos naar de deur. Ik bukte en raapte het papiertje op. vouwde het open en las het gekrabbel:


Hoi...

zou je misschien even naar beneden willen komen.
Kom dan naar de garage...
je ziet me wel staan.

- iemand

Reageer (2)

  • IJsvogel

    o mijn freaking jas o.o
    ga verder, ga please please verder, nu wil ik weten wie het is!

    (btw, dat plaatje van Niall is cute, en het past er wel bij XD)

    1 decennium geleden
  • PeterPetrelliXx

    OEHHHH wie zal dat nou zijn:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen