Foto bij Twenty-Nine.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • HipsDontLie

    Hij gaat dood :( Ik weet het zeker!

    1 decennium geleden
  • LOVATOCREW

    NEEEEE LAAT HEM NIET DOOD GAAN :(

    1 decennium geleden
  • Hypnotising

    No! Laat hem please niet sterven? Pleaaaaaase?
    Snel verder (:

    1 decennium geleden
  • Rembrandt

    Chaz toch. Dan moeten ze Chaz ook pakken, want hij is medeplichtig. Maar volgens mij gaat Justin zijn beste vriend niet klikken.
    Verder <3

    1 decennium geleden
  • Rivendell

    And, of course, you had to do it again. Wat heb jij toch met mij laten huilen? Dat vind je leuk hea, geef maar toe! Maar serieus, ergens had ik ook wel verwacht dat Justin schuldig zou zijn, maar toch ben ik wel blij met deze verklaring. Het klinkt ook alsof hij oprecht spijt heeft en ik heb echt medelijden met hem. Ook met Hanna. Ik weet nu al dat dit einde me heel zwaar gaat vallen. Ergens in het verhaal, waarschijnlijk al vanaf het eerste hoofdstuk, ben ik heel erg gehecht geraakt aan Hanna. En ja, ook aan Justin. Ik wil nog geen afscheid nemen van hen en van dit verhaal. Ergens wil ik heel snel die laatste hoofdstukken lezen omdat jij zo ongelofelijk en dkljfiodsjvkjdejf geweldig schrijft, maar ergens wil ik ook weer niet dat het eindigt. Anke, het is zo fucking perfectt. <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen